JavaScript appears to be disabled. If possible, we recommend enabling JavaScript for an improved browsing experience.

Blu-ray-spelare

Med en Blu-ray-spelare får du extremt högupplöst bild och ljud från en skiva som inte är större än en vanlig DVD-skiva. En Blu-ray-spelare gör att en platt-TV eller projektor med Full-HD kan leva upp till sin fulla potential, och de nya HD-ljudformaten är en drastisk förbättring jämfört med tidigare. En Blu-ray-spelare klarar även din CD- och DVD-samling.

BD-H5500

SAMSUNG BD-H5500 Blu-ray-spelare

Kom igång med Blu-ray och HD-hemmabio, utan att det kostar eller tar mer plats än högst nödvändigt. Läs mer... 898:- /st.
BDP-S4200

SONY BDP-S4200 Blu-ray-spelare

Elegant superkompakt högglans och allt som behövs för HD-filmupplevelser i hög kvalitet, inklusive 3D. Så ekonomiskt det kan bli. Läs mer... 1 198:- /st.
BD-H6500

SAMSUNG BD-H6500 Blu-ray-spelare

Läcker Blu-ray med trådlöst nätverk, Netflix, Smart Hub och 3D – kort sagt: allt du behöver för att få fart på hemmabion! Läs mer... 1 390:- /st.
DBT-1713UD

DENON DBT-1713UD Blu-ray-spelare

Skaffa en spelare för alla dina mediefiler! Här får du en spelare i hög kvalitet som klarar nästan alla skiv- och medieformat. Läs mer... 3 398:- /st.
BD-H8900N

SAMSUNG BD-H8900N Blu-ray m. HDD-inspelare

Här kan du titta på Blu-ray-filmer och både spela in och titta på TV-program. En idealisk lösning för hemmabion, speciellt om du har en projektor. Läs mer... 3 998:- /st.
DBT-3313UD

DENON DBT-3313UD Blu-ray-spelare

Tung och kompromisslös spelare i absoluta toppklassen. Kan spela alla mediefiler, visa film från Netflix och ge dig kalasljud via Denon Link HD. Läs mer... 6 398:- /st.
Azur 752BD

CAMBRIDGE Azur 752BD Blu-ray-spelare

Blu-ray-spelare med superljud och bild i toppklassen. Du kan spela nästan alla typer av skiv- och filformat, samt streama musik från datorn. Läs mer... 7 998:- /st.

Mycket för pengarna ända sedan 1982

Det har alltid handlat om kärlek till musiken, den ultimata ljudupplevelsen och att göra en bra affär. Vi säljer därför bara handplockade produkter som låter mer än de kostar, oavsett om det handlar om budgetklassen, kompromisslös High End eller eleganta designlösningar.

Om Hi-Fi Klubben

Mycket mer än bara en butik

Gå med i vår kundklubb så får du 3 års full garanti när du handlar hos Hi-Fi Klubben. Att vara medlem kostar inte ett öre och vi ger dig till och med 30 dagars prisgaranti på flera av våra produkter (dock inte alla). Du behöver bara ta emot våra nyhetsbrev, så får du dessutom chansen att delta i medlemsarrangemang, tävlingar m.m. Läs mer om utökad garanti, prisgaranti och andra medlemsförmåner här.

Bra anledningar att bli medlem i Kundklubben

Nu med gåshudsgaranti

Vi är inte nöjda förrän du stampar takten med foten, vilken budget och vilka behov du än har. Det är kanske lite svårt att märka det när du sitter där framför skärmen, så kom ihåg att du alltid är välkommen in i våra butiker – även om det bara är för en liten provlyssning. Vi älskar nämligen att ge dig rysningar! 

Våra butiker