Hopp til innhold

Argon AudioTT-2 + Argon ALTO 5 ACTIVEStereoanläggning

En bra skivspelare och ett par aktiva högtalare med hela anläggningen inbyggd. Sen kan du njuta stort av vinyl. Inkl. Bluetooth!

Läs mer:

Beskrivning

Argon TT-2 + ALTO 5 ACTIVE – komplett anläggning för både vinyl, trådlös musik och TV-ljud

TT-2 och de aktiva högtalarna ALTO 5 ACTIVE är en genial lösning för dig som vill lyssna på vinyl utan att behöva fundera på en separat anläggning och andra tekniska komplikationer. Här är hela rasket inbyggt i högtalarna, inklusive en solid stereoförstärkare med dedikerad skivspelaringång och inbyggd Bluetooth.

Den enkla och solida hifi-skivspelaren levereras körklar med Ortofon-pickup, så du behöver inte göra mer än att koppla kabeln till skivspelaringången. Du kan ansluta TV-ljudet och få optimal digital kvalitet och reglera ljudstyrkan direkt från de flesta fjärrkontroller från Samsung och Sony.

Trådlös musik spelar du upp direkt från din smartphone via Bluetooth, och du får även extra ingångar för andra ljudkällor (CD-spelare, musikstreamer eller något annat).

Den här kombinationen ger dig kort sagt fler möjligheter och bättre ljud än många traditionella anläggningar – och du slipper att ha en hel anläggning stående! En riktigt häftig lösning.

Obs! Högtalarkabel (för att ansluta högtalarna inbördes) köps separat.

Läs mer om Argon TT-2
Läs mer om Argon ALTO 5 ACTIVE