Hopp til innhold

VILLKOR FÖR BAS
TÄVLING

Genom att delta i tävlingen godkänner du följande villkor:

Denna tävling anordnas av:
HiFi Klubben A/S
Lyshøjen 10A
8520 Lystrup
Danmark
CVR: 89837316

För att kunna delta i tävlingsdelen gäller följande: Du ska vara skriven i Sverige för att kunna delta i tävlingen. Anställda på HiFi Klubben eller familjemedlemmar i deras hushåll får inte delta i tävlingen. Tävlingen startar den 25/5 2021 och slutar den 15/6 2021.

Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna nå dig om du är en av de lyckliga vinnarna. Därför måste du registrera dig med namn, e-postadress och telefonnummer.

Vinnaren utses genom lottdragning bland de som deltagit. Priset är en DALI SUB K14-F eller en SOUNDBOKS (gen. 3). Vinnaren bestämmer själv.

I Sverige drar HiFi Klubben vinnaren senast den 25/6 2021. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post eller telefon kort därefter.

För att delta i tävlingen ska du komma ned till en HiFi Klubben-butik. Där ska du lyssna på en uppställd basanläggning, och sedan kan du delta i tävlingen via en länk eller en QR-kod.

Om du är den lyckliga vinnaren kommer du att få ett mejl som ska visas upp i en HiFi Klubben-butik tillsammans med giltig id-handling med foto. Du skal ha kontaktat butiken för att hämta ut ditt pris innan den 25/7 2021.

HiFi Klubben behandlar dina personuppgifter för att administrera tävlingen.

Genom att delta börjar du också prenumerera på HiFi Klubbens nyhetsbrev. Prenumerationen är gratis och utan förpliktelser och du kan när som helst säga upp prenumerationen.

ÖVRIGA REGLER OCH VILLKOR

HiFi Klubben förbehåller sig rätten att utan föregående meddelande göra ändringar eller tillägg i gällande tävlingsvillkor. 

HiFi Klubben reserverar sig för tryckfel och fel i den information som anges häri. 

Det kan inte med hänvisning till tävlingens genomförande, eventuell brist på genomförande eller andra förhållanden ställas några ersättningskrav mot HiFi Klubben. 

Vid misstanke om fusk kan vi bortse från att du har deltagit.

HiFi Klubben förbehåller sig rätten att byta de ursprungliga priserna mot priser till motsvarande värde om de ursprungliga priserna inte kan delas ut till följd av omständigheter utom HiFi Klubbens kontroll.

Genom att godkänna dessa villkor godkänner du också automatiskt HiFi Klubbens personuppgiftspolicy och hur vi behandlar dina data. Läs den kompletta beskrivningen här: https://www.hifiklubben.se/kundtjanst/personuppgiftspolicy-och-upphovsratt/

HiFi Klubben kan använda dina uppgifter i retargeting-syfte.

Observera att HiFi Klubbens mål och mission naturligtvis är att hantera dina uppgifter med omsorg och goda intentioner. Dina personuppgifter kommer inte att delas med eller säljas till någon annan än HiFi Klubben. Vi kommer naturligtvis att följa dataskyddsförordningen. Du kan när som helst kontakta oss för att få dina personuppgifter raderade.

Frågor om tävlingen kan ställas till HiFi Klubben på https://www.hifiklubben.se/kundtjanst/