Hopp til innhold

BluesoundPowernode 2i (HDMI) + B&W AM1Digital förstärkare med streaming

POWERNODE 2i (HDMI) är Bluesound-systemets kompakta multiroom-musikanläggning som är fullmatad med användarvänliga funktioner för bl.a. TV-ljud. Den audiofila konstruktionen matchar ett par riktigt bra hifi-högtalare. Läcker finish i svart eller vitt.

Läs mer:

Beskrivning

BLUESOUND POWERNODE 2I (HDMI) – KOMPAKT STREAMING-MUSIKANLÄGGNING MED MULTIROOM, GENIALA FUNKTIONER OCH SUVERÄN LJUDKVALITET

POWERNODE 2i (HDMI) är Bluesound-systemets trådlösa multiroom-musikanläggning med inbyggd stereoförstärkare. Med 2 x 60 watt i audiofil kvalitet kan den utan problem matcha ett par riktigt bra hifi-högtalare. Här har du ett fullödigt och toppmodernt alternativ till en traditionell stereoanläggning, både när det gäller ljudkvalitet och funktion. B&W AM-1 Utomhushögtalare med suveränt ljudAM-1 är en suveränt välljudande, läcker och praktisk utomhushögtalare från B&W. Det solida kabinettet med rostfri aluminiumfront är väderskyddat så att du kan montera högtalaren utomhus, till exempel på terrassen eller balkongen. Och ljudkvaliteten är så hög att AM-1 är ett bra alternativ inomhus också.