Hopp til innhold

Bowers & WilkinsCWM7.4In-wall-högtalare

Exklusiv tvåvägs inbyggnadshögtalare med B&W:s mest exklusiva teknik. En fantastisk lösning för även den mest kritiska lyssnaren.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

B&W CWM7.4 – tvåvägs in-wall-högtalare för kräsna öron

CWM7.4 är en exklusiv tvåväg in-wall-högtalare som tillfredsställer även mycket kräsna öron. Jämfört med den billigare och något mindre CWM7.5 är bas/mellanregistret 6 tum stort i stället för 5, så du får en djupare bas och en fylligare klang som faktiskt kan fylla ett vanligt vardagsrum.

CWM7.4 är den mellersta modellen i B&W:s High End-serie CI700. Jämfört med den billigare CI600-serien har 700-modellerna ännu bättre element, exklusivt delningsfilter och integrerat backbox-kabinett med Flowport-basreflexport. Det ger fullständig kontroll över de djupa frekvenserna och en markant förbättrad ljudkvalitet till musik och filmljud.

Både till musik och hemmabio
Oavsett om du lyssnar på musik eller filmljud så ger CWM7.4 dig prestanda som kan mäta sig med många fina traditionella högtalare. Om du vill ha inbyggnadsljud av toppkvalitet utan att ta steget upp till den ultimata CWM7.3 är CWM7.4 en perfekt lösning. Den är också idealisk som sido/bakhögtalare i en hemmabio med CWM7.3 som fronthögtalare.

Exklusiva B&W-lösningar garanterar särklassigt ljud
Det fylliga och dynamiska ljudet från CWM7.4 beror framför allt på det exklusiva och 6 tum stora bas/mellanregisterelementet med membran av Kevlar och papp, och ett solitt helgjutet chassi. Detta element är av samma typ som dem som sitter i B&W:s kritikerrosade CM-serie, vilket säger en hel del om kvaliteten.

Den unika Nautilus-pipan som sitter på baksidan av softdome-diskanten kommer direkt från B&W:s High End-serier. Pipan fungerar i princip som ett omvänt horn och är fylld med ljudabsorberande material. På så sätt elimineras all oönskad energi från membranets baksida som annars skulle ha kunnat färga återgivningen av de högsta frekvenserna.

Och det slutar inte där. Delningsfiltren i CCM7/CWM7-högtalarna är utrustade med ultra-High End-kondensatorer av typen Mundorf Supreme, och den integrerade backboxen är stagad efter B&W:s exklusiva Matrix-princip, som eliminerar "kabinettljud".

Unik backbox för optimalt ljud
B&W har valt att konstruera CWM7.4 enligt basreflexprincipen för att få en helt optimal ljudkvalitet. Det kräver ett kabinett, så CWM7.4 är utrustad med en integrerad backbox. På så sätt elimineras all okontrollerbar påverkan från utrymmet bakom högtalaren, och du får samtidigt fördelen av B&W:s exklusiva Flowport-teknik i basreflexporten.

Som en helt unik finess ingår en extra "reservoir-box" som utökar kabinettvolymen och därför gör det möjligt att få en ännu djupare basåtergivning. Om det finns plats i väggen bör du definitivt använda denna extra backbox – och det är inte ens krångligt, reservoir-boxen är nämligen försedd med gångjärn så att den kan föras in genom högtalarens vanliga monteringshål. Den integrerade backboxen innebär också att du utan problem man montera CWM7.4 i alla väggar, utan att behöva fundera på saker som brandsäkerhet. 

Här hittar du tekniska  ritningar

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-6dB)47-28.000 Hz
Impedans6 ohm
Känslighet89 dB

Tillbehör till Bowers & Wilkins CWM7.4