HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AIAIAI

Hörlurarna från danska AIAIAI passar dig som vill ha en grym stil utan att kompromissa med kvaliteten. Här får du tungt ljud, genomtänkt design och solid konstruktion istället för bling och tomt säljsnack. Många proffs använder AIAIAI – prova dem och ta reda på varför!

  • Unik och häftig dansk design
  • Seriös ljudkvalitet
  • Robust konstruktion
  • Flera modeller för flera ändamål
  • Utvecklade i samarbete med discjockeys och musiker

En ren upplevelse – en renodlad stil

Hörlurarna från danska AIAIAI är unika produkter som kombinerar stil, funktion och ljudkvalitet på en väldigt hög nivå. Allt oviktigt krimskrams och alla överflödiga funktioner har skalats bort och ersatts av en lätt igenkännlig, stilren och solid skandinavisk design. AIAIAI har skapats för att ge dig bästa möjliga ljud även under krävande förhållanden. Just därför kommer de fortfarande att vara häftiga och fungera bra långt efter det att hypeade, bling-beströdda konkurrenter har fallit i glömska eller gått till återvinning.

Finputsade av proffs

AIAIAI har utvecklats i nära samarbete mellan industridesigners, professionella musiker och discjockeys. Målet är alltid att skapa enklast möjliga hörlurar, där alla viktiga detaljer i gengäld finputsas till perfektion. AIAIAI-hörlurar tål att användas både som ett verktyg och för vardagslyssning, och kvaliteten talar sitt tydliga språk. AIAIAI behöver inte pimpa sina produkter med flashiga loggor som ändå försvinner i modebruset. Därav företagets slogan ”Rise Above the Noise” – en ren upplevelse, rent ljud och en renodlad stil!

Erkända av fackfolk

På AIAIAI:s hemsida möter du många av de proffs som använder hörlurarna i sitt arbete. Och kompaktmodellen Tracks tilldelades det prestigefyllda Danish Design Prize 2010/2011, vilket bekräftar att AIAIAI-designen är av yttersta klass och mycket mer än en modenyck.

Läs mer om AIAIAI