HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Libratone

Danska Libratone är trådlösa Hi-Fi-högtalare i unik, textilklädd design. En genial lösning om du prioriterar stil och frihet både när det gäller inredning och musiknjutning. Med Libratone till hands behöver du inte mer än en smartphone för att fylla ditt hem med musik.

  • Trådlös musikstreaming i hög ljudkvalitet
  • Fjärrstyrning via app till smartphone/surfplatta
  • Unik och läcker textilklädd design
  • Fungerar både med Apple iOS och Android
  • Vissa produkter kan drivas på batteri

Trådlös frihet med bra ljud

Danska Libratone är för dig som älskar bra musik och bra ljud, men inte vill vara bunden till en traditionell stereoanläggning. Med Libratone kan du glömma allt om att fylla hyllan med besvärliga CD-skivor och klumpig elektronik. Istället får du eleganta trådlösa högtalare som du enkelt kan flytta, och all musik finns inom räckhåll på din smartphone eller surfplatta (Apple iOS/Android). Oavsett om du streamar från musiktjänster, en datorhårddisk eller direkt från din smartphone så kan du naturligtvis få äkta Hi-Fi-kvalitet från din Libratone-högtalare.

Designad för att matcha dig

Den unika och prisbelönade Libratone-designen har tagits fram för att matcha din personliga stil och just dina behov. Högtalarna är klädda i exklusiv italiensk ull, och med de olika storlekar och färger som finns att välja mellan kan du alltid hitta en Libratone-lösning som passar både ögon och öron perfekt. Med en batteridriven modell kan du ta musiken med dig till exempelvis stranden, och om du blir så förtjust i dem att du vill ha Libratone i flera rum så kan du fortfarande styra ljudet från hela samlingen från samma smartphone. 

Läs mer om Libratone