HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

B&O PLAY

Make Beautiful Music

B&O PLAY grundades 2012 som ett dotterbolag till legendariska Bang & Olufsen och har sedan dess skapat ikoniska trådlösa högtalare och hörlurar i skandinavisk design. Suverän ljudkvalitet, elegant design och exklusiv kvalitet samspelar i samtliga av företagets produkter, så här får du en unik upplevelse och sann ägarglädje varje gång du använder dem. När du upplever samspelet i verkligheten förstår du vad som ligger bakom B&O PLAY:s motto: ”Make Beautiful Music”.

  • Exklusiv kvalitet och gediget hantverk
  • Toppmodern skandinavisk design
  • Suverän ljudkvalitet
  • Smidig användning
  • Produkter som blir ikoner

Trådlösa in-ear-hörlurar

Med True Wireless- och trådlösa in-ear-hörlurar från B&O PLAY kan du njuta av trådlös frihet galant. Här hittar du både fina modeller för löpturen och ikonisk design i härliga material.

Trådlösa on-ear/over-ear-hörlurar

Hörlurar från B&O PLAY är redan design-ikoner. Med exklusiva material som läder och aluminium får du komfort, hållbarhet och ägarglädje i särklass. Finns även med noise cancelling (ANC).

Bluetooth-högtalare med batteri

Med Bluetooth-högtalare från B&O PLAY kan du dela musikupplevelser med dina vänner var som helst. Den minimalistiska designen har ett exklusivt och gediget utförande i aluminium, så högtalaren förblir en fröjd för ögat i åratal.

Trådlösa högtalare

Trådlösa högtalare från B&O PLAY ger dig fint ljud i ett rum, men kan även ingå i ett multiroom-system. Med sin eleganta design och höga kvalitet smälter de in fint med övrig inredning.

Se alla B&O PLAY produkter här

PLAY_Black_H.jpg

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här