Hopp til innhold

Denon
110 år i hifi-eliten

I 110 år har Denon varit en av världens ledande hifi-tillverkare. Det firar de med fyra fantastiska jubileumsmodeller. Här kan du uppleva ljud, bild och finish i absolut världsklass.

Ja, det är faktiskt hela 110 år sedan Denon tog plats bland världens ledande tillverkare av ljudutrustning. Och när de lanserar jubileumsmodeller kan du lita på att du står med något helt unikt framför dig.

De fyra 110-årsmodellerna är tillverkade efter otroligt höga kvalitetsstandarder på Denons egen fabrik i Shirakawa i Japan, som är reserverad för deras allra finaste High End-produkter. Ljudet har finjusterats av Denons egna ”gyllene öron” – Sound Masters – och den unika och exklusiva finishen i Graphite Silver är en fröjd för ögat.

Varje färdigställd produkt levereras med 5 års fabriksgaranti och ett särskilt certifikat med ett godkännande från Denons ledande ingenjör. Allt sammantaget en helt unik totalupplevelse och en produkt som kommer att ge dig många års oöverträffad ägarglädje.

PMA-A110

Den ultimata stereoförstärkaren för dig som älskar analogt ljud. Oförglömliga musikupplevelser i en enastående och exklusiv design.
Läs mer

DCD-A110

Extremt tung och solid CD/SACD-spelare med en ljudkvalitet som kommer att få dig att spela igenom hela din musiksamling från A till Ö igen.
Läs mer

AVC-A110

En magnifik 13.2-kanals hemmabioreceiver med all den kraft och alla de funktioner du kan drömma om. Glädjen över att äga en unik produkt följer med på köpet.
Läs mer

DL-A110

Den legendariska DL-103 MC-pickupen i exklusiv jubileumsutgåva, inkl. lättviktshus med SME-fattning. En gåva till både din skivspelare och dina öron.
Läs mer

Vänta inte för länge om du vill säkra någon av de exklusiva 110-årsprodukterna. Det här rör sig om en Limited Edition som bara tillverkas i ett väldigt begränsat antal. När de tagit slut så är de slut.

Denon AVC-A110 Hemmabioreceiver
Hemmabioreceiver
64 998:- / st.