Hopp til innhold

HiFi Klubbens butiker är öppna – och vi följer reglerna

Handla tryggt hos oss

Situationen kring Coronavirus/COVID-19 har skapat ett antal nya och stora utmaningar för oss alla. På HiFi klubben anpassar vi oss hela tiden till förutsättningarna som råder. Våra butiker är öppna och du kan fortfarande handla säkert och snabbt hos oss, oavsett om du föredrar personlig service eller köp i vår onlinebutik.

Vi följer naturligtvis folkhälsomyndigheten riktlinjer för rengöring, hygien och personligt beteende för att minimera risken för infektion. Du kan se mer information på folkhälsomyndigheten hemsida.

Handla tryggt hos oss
Vi har fortfarande god tillgång av varor i både våra lokala butiker och i vår online butik. I och med rådande situationen så rekommenderar vi att använda sig av online butiken eller valet ”Hämta i butik” i så stor utsträckning som möjligt. Ni har också möjlighet att kontakta vår kompetenta kundtjänst för hjälp eller för att få svar på frågor.

Åtgärder i våra butiker
För oss är våra kunder och medarbetares hälsa och säkerhet det absolut viktigaste och därför har vi på Hifi Klubben fokuserat på att skapa en så trygg och säker miljö som möjligt i våra butiker. Vi har bl a handsprit tillgängligt för alla i samtliga våra butiker, vi har utökat våra städrutiner och vi har satt ett maxantal på antal kunder i butiken samtidigt som är anpassat efter den lokala butikens kapacitet och som tar hänsyn till att vi alla ska känna oss trygga när vi vistas i våra lokaler. Vi är också flexibla med hur våra kunder önskar att göra sina köp, t ex så kan vi erbjuda shopping via videosamtal, boka demo utanför öppettiderna eller få era varor hemlevererade. Vi uppmanar samtliga kunder och vår personal att hålla minst 1,5 meters avstånd och alltid hålla en god handhygien. Det är tryggt att handla på Hifi Klubben!

Boka Privat demonstration
Har du frågor kring vilka möjligheter som passar dig, så kan du använda vår e-hjälp, där vi virtuellt kan hjälpa dig fram till rätt lösning.

>> Boka ett e-hjälp-möte här <<

Vi kan bli färre på jobbet och byter eventuellt öppettider i butiken
På grund av situationen kan det bli mindre personal och speciella öppettider i våra butiker. Anställda med lätt förkylning stannar hemma och för att hjälpa till med utmaningar kring barnomsorg och liknande, kan vi justerar öppettiderna lokalt för varje butik. På så sätt kan vi hålla butiken öppen på ett sätt som tar både våra kunder och våra anställda i beaktande. Nedan kan du se våra nuvarande öppettider och de kommer att uppdateras kontinuerligt.

>> Se butikens öppettider <<

Boka demo - även utanför öppettiderna
Om du vill uppleva en viss produkt ostört eller jämföra den med andra alternativ är vi redo att ge dig en personlig demonstration vid en tidpunkt som passar dig, även utanför normala öppettider. Kontakta butiken eller boka en demo längst ner på våra produktsidor. 

Få gratis e-hjälp
på video eller telefon

Just nu uppmuntras vi alla att stanna hemma så mycket som möjligt. Men när du inte kan nå oss i HiFi-klubben kommer vi till dig - på telefon eller på video, till exempel via Facetime.
Boka gratis e-hjälp