Hopp til innhold

HiFi Klubbens butiker är öppna – och vi följer reglerna

HUR HIFI KLUBBEN PÅVERKAS AV COVID-19

Situationen kring Coronavirus/COVID-19 har skapat ett antal nya och stora utmaningar för oss alla. På HiFi klubben anpassar vi oss hela tiden till förutsättningarna som råder. Våra butiker är öppna och du kan fortfarande handla säkert och snabbt hos oss, oavsett om du föredrar personlig service eller köp i vår onlinebutik.

Vi följer naturligtvis folkhälsomyndigheten riktlinjer för rengöring, hygien och personligt beteende för att minimera risken för infektion. Du kan se mer information på folkhälsomyndigheten hemsida.

Varor och leverans som vanligt
Vi har massor av varor i lager, och vi kan leverera både från butik eller till din hemadress. Så även om situationen är ovanlig behöver du inte leva utan systemet eller TV:n som du har drömt om. Besök din HiFi Klubben-butik eller kontakta vår kundtjänst - vi är redo att hjälpa dig!

Vi kan bli färre på jobbet och byter eventuellt öppettider i butiken
På grund av situationen kan det bli mindre personal och speciella öppettider i våra butiker. Anställda med lätt förkylning stannar hemma och för att hjälpa till med utmaningar kring barnomsorg och liknande, kan vi justerar öppettiderna lokalt för varje butik. På så sätt kan vi hålla butiken öppen på ett sätt som tar både våra kunder och våra anställda i beaktande. Nedan kan du se våra nuvarande öppettider och de kommer att uppdateras kontinuerligt.

>> Se butikens öppettider <<

Boka demo - även utanför öppettiderna
Om du vill uppleva en viss produkt ostört eller jämföra den med andra alternativ är vi redo att ge dig en personlig demonstration vid en tidpunkt som passar dig, även utanför normala öppettider. Kontakta butiken eller boka en demo längst ner på våra produktsidor.