Hopp til innhold

HIFI WEEKS
VI HYLLAR STORT LJUD

I över 40 år har HiFi Klubben kämpat för bra ljud. Det ljud som får hjärtat att slå lite snabbare och ger dig gåshud över hela kroppen. I år dedicerar vi två veckor till att hylla stort ljud och stora hifi-upplevelser. Vi kallar det HiFi Weeks! Du är välkommen att haka på, oavsett om du är hifi-entusiast eller fortfarande har de stora ljudupplevelserna framför dig.

Vi har samlat en massa spännande innehåll som garanterat kommer att glädja ditt hifi-hjärta. Och som pricken över i har vi bjudit in utvalda leverantörer till ett antal HiFi Sessions. Vi har filmat allt så att du kan hänga med på YouTube och Facebook. Här får du höra om nya spännande produkter och teknologier, samtidigt som du får svar på dina frågor. Vi bjuder in dig att vara med och titta när videorna går live.

Prenumerera på vår YouTube-kanal – så vet du alltid när en ny video från oss ligger uppe.

HIFI SESSIONS

Tryck på videorna här nedan – så får du en påminnelse när just den sessionen går live. Allt som krävs är att du är inloggad på ditt YouTube-konto så att en påminnelse kan läggas in.
Videorna är också tillgängliga efter datumet i fråga.

02.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
DALI

Trådlöst ljud och kompromisslös hifi kan absolut gå hand i hand

– Med Thomas Knudsen från DALI

Påverkas kvaliteten negativt när ljudet blir trådlöst? Nej, säger DALI, som just har lanserat sin tredje serie äkta hifi-högtalare baserad på den trådlösa plattformen CALLISTO. Thomas Knudsen från DALI berättar om den nya OBERON C-serien och om hur ambitiös hifi och trådlösa högtalare absolut kan gå hand i hand. BONUS: I slutet av videon kan du se några nya färgrika överraskningar från DALI.

03.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Denon

Gaming tar HDMI-tekniken till en helt ny nivå

– Med Oliver Kriete från Denon

Gaming och de senaste spelkonsolerna har blivit en stark drivkraft under utvecklingen av teknik för hemmabion. Den senaste HDMI-generationen är fullmatad med läckerheter för fans av nya PS5 och Xbox Series X, och skillnaden är enorm! Oliver Kriete från Denon presenterar hemmabioreceivern som center för de senaste ljud- och videoteknikerna inom HDMI och förklarar vad de nya teknikerna kan användas till. BONUS: Du kommer att se det allra senaste till Denons streamingsystem HEOS.

04.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Bluesound

Få ut det bästa av ditt Bluesound-system

– Med Thomas Holm från Bluesound

Får du ut det bästa av ditt Bluesound? Systemet har förbättrats ett antal gånger sedan du valde Bluesound och kanske döljer där sig nya funktioner och uppgraderingar som du fortfarande inte upptäckt. Thomas kommer att visa och demonstrera sina 10 bästa tips och trick med Bluesound.

05.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
AudioQuest

Så får du ut det maximala av din anläggning

– Med Peter den Haan från AudioQuest

Är du säker på att du får ut all ljudkvalitet av din hifi-anläggning eller hemmabio? Är du redo för 8K? Produktchef Peter den Haan från AudioQuest berättar allt om deras senaste tekniker för HDMI-kablar på 48 Gbit/s. Du kan också höra om hur du optimerar ditt system med PowerQuest, vad kvalitetskablar kan göra för din ljud- och bildupplevelse och mycket annat.

08.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Hegel

Besök Hegel och hör om den nya suveräna RIAA-förstärkaren V10

– Med Anders Ertzeid från Hegel

Du känner säkert redan till förstärkarna från Hegel och du vet nog också att de spelar suveränt med digitala ljudkällor. Nu har Hegel kastat sig över vinyl och recensenterna fullkomligt öser beröm över deras RIAA-steg. Anders Ertzeid visar dig runt på Hegels produktionsanläggning och kommer att berätta hur den nya RIAA-förstärkaren V10 kan ta din vinylupplevelse till helt nya höjder. BONUS: Slutligen kommer vi att presentera några av de nyheter du kan vänta dig från Hegel under den närmsta tiden.

09.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Bowers & Wilkins

Hur skapas hifi-produkter i världsklass?

– Med Andy Kerr och Maurice Van Hogeloon från Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins har under de senaste månaderna lanserat en flott specialutgåva av 700-serien Signature, samt den splitternya 600 Anniversary-serien, där tekniken från den legendariska 800-serien har spelat en stor roll i jakten på suveränt hifi-ljud. Andy Kerr berättar om alla detaljer och Maurice Van Hogeloon går igenom den allra senaste uppdateringen till Formation-plattformen för trådlös musik.

10.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
NAD

Unik teknik och alltid suveränt ljud

– Med Thomas Holm från NAD

Fyra unika tekniker gör NAD till ett väldigt speciellt märke: Du kan uppgradera din förstärkare med MDC-moduler, streama trådlös musik med BluOS, få avancerad digital rumskorrektion med Dirac och njuta av den allra senaste och mest avancerade förstärkartekniken. Thomas Holm från NAD berättar om alla fördelar och delar frikostigt med sig av sina omfattande kunskaper.

11.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Lyngdorf

Perfekt ljud i varje lyssningsrum

– Med Roland Hoffmann från Lyngdorf Audio

Lyngdorf Audio har en hemlighet som de vill dela med hela världen. Deras unika Room Perfect-teknik får varje hifi-högtalarsystem att spela helt perfekt i varje lyssningsrum. Delta i den här sessionen och hör Roland Hoffmann berätta vad som gör det hela möjligt.

Är det dags att gå på djupet med hifi?

Dyk ner i ett universum av inspiration med spännande artiklar om de hetaste hifi-produkterna, tips och trick för högtalaren och hur du lyssnar bättre på din anläggning.