Hopp til innhold

Bra, bättre, bäst

Vilken anläggning ska jag välja?

Inget slår en bra stereoanläggning när det gäller att få största möjliga musiknjutning för pengarna. Här visar vi några förslag på hur det kan göras.

Vintermörker och rekommendationer om att stanna hemma kan vara tufft att ta sig igenom. Men om du redan går där hemma, varför inte använda musik till att sprida lite ljus över vardagen? Bra musik på en schyst anläggning är en frisk fläkt från världen där ute, och hjälper dig att drömma om den dag då konsertlokaler och festivaler äntligen slår upp portarna.

På HiFi Klubben är vi experter på att ta reda på vilka produkter som spelar bra tillsammans. Här kan du se några exempel på bra anläggningar i olika storlekar och prisklasser. Hur mycket av det goda nöjer du dig med? Vi står givetvis redo att ge dig råd och vägledning.

Kompakta och smarta anläggningar med trådlös musik

Bra - CEOL N10 + ALTO 5 Mk2 är en genial och användarvänlig streaming-minianläggning med inbyggd HEOS multiroom för trådlös musik i ditt hem. Du får CD, FM-radio, flexibla anslutningsmöjligheter – även för TV – och fin hifi-ljudkvalitet. Svart eller vit. 

Bättre - Sonos Amp + OBERON 3 är en komplett och trådlös minianläggning i en enda box. Här har du allt som behövs för att spela musik från streamingtjänster, internetradio och TV i grym hifi-kvalitet. Redo för multiroom med trådlösa högtalare i hela ditt hem.

Bäst - POWERNODE 2i + 606 Anniversary Edition är en kompakt, trådlös och ytterst välspelande musikanläggning. Här har du allt du behöver för att njuta av all världens musik och styra den direkt från din telefon. Även perfekt för TV-ljud.

Starka anläggningar för stora musikupplevelser

Bra - C338 och 606 S2 Anniversary Edition är en stilren äkta hifi-stereoanläggning för både musik och TV-ljud. Här får du otaliga möjligheter för både digitala och analoga musikkällor, inklusive skivspelaringång och trådlös musikstreaming via Chromecast. 

Bättre - NAD C388 + B&W 704 S2 är en avancerad hifi-stereoanläggning i full storlek. Massiva 2 x 150 strömstarka NAD-watt och en elegant golvhögtalare från B&W:s exklusiva 700-serie gör dig redo för musikupplevelser i riktigt förnäm klass. 

Bäst - TDAI-1120 med RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION är en unik och exklusiv streaming-musikanläggning. RoomPerfect-rumskorrektion ger optimalt ljud i just ditt vardagsrum, och de starka golvhögtalarna är i extra läcker Limited Edition-jubileumsutgåva.