Hopp til innhold
DALI DALI FAZON MIKRO + DALI E-9 F SUB 5.1 Högtalarsystem Högtalarsystem

DALIFAZON MIKRO + DALI E-9 F SUB 5.1Högtalarsystem

Detta paket är en läcker väg till fint surround-ljud i hemmabion utan stora högtalare. Utförandet är i toppklass och du kan placera satellithögtalaren på en hylla eller vägg.
system13 488:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI FAZON MIKRO – superkompakt och läcker designhögtalare

FAZON MIKRO är den perfekta lösningen på ett superkompakt stereosystem och för att få TV-ljud av hög kvalitet via anläggningen. Här får du seriösa element och ett elegant och solitt högtalarkabinett av äkta aluminium. Lägg till en matchande subbas om du vill ha mer djupbas, så är ljudupplevelsen i hamn. Enkel att placera på hylla eller vägg fäste ingår). Finns i svart eller vit högglans.

DALI FAZON MIKRO VOKAL – ultrakompakt centerhögtalare till din FAZON MIKRO-hemmabio
FAZON MIKRO VOKAL är en superkompakt centerhögtalare som är helt identisk med vanliga FAZON MIKRO, fast med DALI-loggan anpassad för liggande placering. En elegant liten detalj som gör dina fronthögtalare helt symmetriska och eleganta. Ljudet är rent och dynamiskt – precis som det ska vara för filmdialog och effekter. Enkel placering på bänk eller väggfäste (ingår). Finns i svart och vit högglans.

DALI SUB E-9F – kompakt kvalitetssubbas i snygg design
SUB E-9F är en elegant 9-tums subbas och ett läckert komplement till exempelvis de kompakta FAZON samt andra kompakta högtalarsystem av hög kvalitet. Här kan du fylla vardagsrummet med djup och dynamisk bas utan att samtidigt behöva fylla det med stora högtalare.

Med 220-watts klass D-förstärkare och ett gediget element med lång slaglängd och membran av ren aluminium har du tillräckligt med kraft för det mesta, oavsett om det står musik eller film på programmet. Även designen håller hög klass där du kan se fram emot en pianolackad front och ett otroligt elegant membran med lasergraverad DALI-logga.

Läs mer om  Fazon Mikro här

Läs mer om Fazon Mikro Vokal här

Läs mer om SUB E-9F här

Höjdpunkter

  • Ultrakompakt och läcker aluminiumdesign
  • Massor av möjligheter för både stereo och hemmabio
  • Enkel och snygg placering på vägg med fästen som ingår
  • Tjusigt ljud med tanke på storlek

Tillbehör till DALI FAZON MIKRO + DALI E-9 F SUB 5.1

Rekommenderade produkter