Hopp til innhold
DALI DALI OBERON 5 + OBERON 1 + OBERON VOKAL + SUB E-9 F Högtalarsystem Högtalarsystem

DALIOBERON 5 + OBERON 1 + OBERON VOKAL + SUB E-9 FHögtalarsystem

EISA-belönat hifi-högtalarsystem för både hemmabio och musik. Här får du stort ljud till din filmupplevelse i elegant och rumsvänlig design.
system22 788:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI OBERON 5 + OBERON 1 + OBERON VOKAL + SUB E-9 F – 5.1-kanals högtalarsystem med bra hifi-ljud och rumsvänlig design

DALI OBERON 5.1-högtalarsystemet ger dig övertygande hifi ljud och en elegant, rumsvänlig design till ett överkomligt pris. Här får du en rad avancerade DALI-tekniker som ärvts från de exklusiva serierna EPICON och RUBICON, bland annat DALIs unika SMC-magnetsystem som ger bas-/mellanregisterelementen en extra klar och välupplöst klang. 

Den fina ljudet följs upp med stilren skandinavisk design som kommer att smälta in diskret och harmoniskt i de flesta moderna hem. OBERON-serien vann den eftertraktade EISA-utmärkelsen ’Best Buy 2019–2020’ inom högtalarsystem för hemmabio - ett faktum som mer än någon annan beskrivning bekräftar att du här får en ovanligt lyckad kombination.

Dynamik och detaljer

Frontkanalerna ombesörjs av golvhögtalarna OBERON 5 som levererar ordentlig råstyrka för sin blygsamma storlek. Till bakkanalerna hittar du den välspelande och kompakta OBERON 1 som är enkel att montera på väggen tack vare ett integrerat väggfäste. Centerhögtalaren OBERON VOKAL säkerställer en tydlig återgivning av filmdialog och effekter. 

De lägsta registren får god hjälp av den kompakta och solida subbasen SUB E-9 F som har gott om kraft för de flesta ändamål. Här får du hela den fysiska upplevelsen från basgitarrer, trummor eller filmexplosioner utan överdriven eller mullrande bas.

DALI OBERON 5.1-högtalarsystemet finns i svart ask, mörk valnöt, ljus ek eller matt vit.

Läs mer om DALI OBERON 5 golvhögtalare

Läs mer om DALI OBERON 1 kompakthögtalare

Läs mer om DALI OBERON VOKAL centerhögtalare

Läs mer om DALI SUB E-9 F subbas

Höjdpunkter

  • Smal och rumsvänlig design
  • Fin bas och dynamik för sin storlek
  • Lätt att driva med en vanlig anläggning
  • SMC-magnetsystem i bas-/mellanregisterelement
  • Djup och råstark bas med 9-tums subbas