Hopp til innhold
Denon Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 Hemmabiosystem Hemmabiosystem

DenonAVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1Hemmabiosystem

Fyll vardagsrummet med härligt surroundljud utan att fylla det med stora högtalare. Äkta hifi-hemmabio till suveränt pris!
system11 786:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 – komplett, kompakt och ekonomisk 5.1-kanalig hemmabio

AVR-S650H + ALTO Surround 5.1 är en komplett och prisvänlig hemmabioanläggning som ger dig allt som behövs för att fylla vardagsrummet med härligt 5.1-surroundljud utan att du behöver fylla det med högtalare. Med en toppmodern receiver, kompakta kvalitetshögtalare, ultrakompakt subbas och seriös konstruktion säkrar du stora filmupplevelser till ett ytterst rimligt pris.

AVR-S650H är en avancerad och imponerande användarvänlig 5.1-kanalig hemmabioreceiver som ger dig 75 strömstarka hifi-watt, inbyggd wifi-funktion och Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 och inte minst: inbyggd HEOS multiroom så att du blixtsnabbt kan få musik i hela ditt hem, genom att helt enkelt lägga till trådlösa HEOS-högtalare i alla rum du vill. Naturligtvis kan du också använda de nya fina videostandarderna för 4K/UHD.

Perfekt matchade för varandra och hemmabion
Frontkanaler och bakre kanaler i ALTO Surround 5.1-systemet ombesörjs av Argon Audio ALTO5, en välspelande och väldigt kompakt kvalitetshögtalare som klarar både musik och filmljud galant. Centerhögtalaren ALTO C är en perfekt matchning i både storlek, design och klang. På så sätt får du en snygg och sammanhängande återgivning av röster och filmeffekter som är en viktig del av den totala filmupplevelsen.

BASS8 är en stark subbas med ett 8-tums long-stroke-element och en inbyggd förstärkare på 100 watt vilket är tillräckligt för att ge fin och djup bas i ett vanligt vardagsrum.

Här får du på det hela taget en äkta hifi-hemmabioanläggning som ligger långt över elektronikvaruhusens undermåliga plastsystem. Om du vill ha kvalitetsljud till hemmabion för en billig peng kommer du en bra bit på vägen här.

Argon Audio ALTO Surround 5.1 finns i svart och vitt utförande.

Läs mer om hemmabioreceivern Denon AVR-S650H
Läs mer om den kompakta högtalaren Argon Audio ALTO5
Läs mer om centerhögtalaren Argon Audio ALTO C
Läs mer om subbasen Argon Audio BASS8

Höjdpunkter

  • Otroligt bra ljud till det här priset
  • Lämpar sig för både filmljud och musik
  • Inbyggd HEOS multiroom för trådlös musik i hela ditt hem på ett enkelt sätt.
  • Inbyggd wifi-funktion med Spotify Connect och AirPlay 2 samt Bluetooth
  • Förberedd för röststyrning via Google-assistenten och Amazon Alexa

Tillbehör till Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1

Rekommenderade produkter