Hopp til innhold

DenonDRA-800H + DALI OBERON 3Stereoanläggning

Stereoanläggning i full storlek som spelar all din musik i övertygande hifi-kvalitet och samtidigt ger dig radio och massor av smarta möjligheter.

Läs mer:

Beskrivning

Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 – kraftfull stereoanläggning med 2 x 100 watt, radio, musikstreaming, HEOS multiroom, röststyrning, skivspelaringång och riktigt bra hifi-ljud

DRA-800H + OBERON 3 är en kraftfull stereoanläggning i full storlek som ger dig samma möjligheter, ljudkvalitet och råstyrka som en traditionell stereoanläggning. Men här får du den i ett modernt utförande med en uppsjö av läckra finesser på köpet. Dedikerad skivspelaringång, radio, trådlös musikstreaming med HEOS multiroom, röststyrning – kort sagt allt du behöver från en modern stereoanläggning av toppkvalitet i full storlek.

HEOS – trådlös musik i hela ditt hem
DRA-800H har inbyggd HEOS multiroom som ger dig nästintill oändliga möjligheter att streama musik från streamingtjänster och tiotusentals radiostationer på internet. Du kan fritt bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare i alla andra rum i ditt hem, och styr alltsammans från HEOS-appen på din smartphone. Allt fungerar så smidigt att vem som helst kan lista ut det – kom in och upplev det på HiFi Klubben!

Läs mer om HEOS här

DALI OBERON 3 – kraftfull allround-kompakthögtalare med övertygande hifi-kvaliteter
OBERON 3 är en råstark, kompakt och ytterst välspelande högtalare som utan problem kan fylla ett vardagsrum med musik eller filmljud i riktigt bra kvalitet. Det stora bas-/mellanregisterelementet på 7 tum har membran med äkta träfiber och avancerat SMC-magnetsystem för ett kristallklart mellanregister. Ultra-lättviktsdiskanten ser till att du får ett ljud med massor av luft och detaljer.

DRA-800H finns med silvrig eller svart aluminiumfinish. OBERON 3 finns i svart ask, mörk valnöt, ljus ek eller matt vit.

Läs mer om Denon DRA-800H
Läs mer om DALI OBERON 3

Obs! Röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med DRA-800H, till exempel din smartphone eller en separat röststyrningshögtalare, som finns för en billig peng.