HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Delta i ett kvällsevent på HiFi Day i din HiFi Klubben-butik

I år anordnar vi än en gång HiFi Day i samtliga av HiFi Klubbens butiker och hyllar det stora ljudet. Med anledning av detta vill vi gärna bjuda in dig till ett spännande kvällsevent på temat THE SOUND OF VINTAGE.

Tid: Onsdag kväll den 5 februari

Plats: Din lokala HiFi Klubben-butik

HiFi Klubben har i 40 år sålt hifi i toppkvalitet och många nya musikmedier och tekniker har dykt upp längs vägen. En del har försvunnit igen, världen har blivit digital och vinyl har gjort en helt enorm comeback. Har den tekniska utvecklingen faktiskt gett oss bättre ljud eller lät hifi egentligen bättre förr i tiden? Låt oss ta reda på det tillsammans!

Upplev skillnaden på hifi förr och nu

Under kvällen kommer vi att spela musik på hifi-anläggningar av hög kvalitet från olika årtal. Du kan alltså med egna öron uppleva skillnaden på bra ljud förr och nu och det kommer garanterat inte bli någon stillsam tillställning. Vi ser verkligen fram emot att höra vad du tycker efteråt.

Naturligtvis blir det paus för en bensträckare då och då, och vi ser också till att det finns något drickbart och något gott att tugga på. Du får gärna bjuda med en vän (kom ihåg att anmäla två personer).

Program

18.30-19.00: Öppen ankomst med MQA-streaming av jazzkonsert live från London

19.00-21.00: Demo av gamla kontra nya hifi-anläggningar

Exklusiv HD-streaming live och provlyssning av din egen vintage-hifi

Under en halvtimme innan huvudarrangemanget startar kan du också uppleva en exklusiv live-streaming av en jazzkonsert i London. Streamingen arrangeras exklusivt av Bluesound. Den streamas med högupplöst MQA-ljud som du kanske redan känner till från TIDAL HiFi och anläggningar från Bluesound, NAD och DALI.

Du kommer att bli en av de första i världen som får denna exklusiva ljudupplevelse vid ett live-streamat event. Så kom i god tid och få en försmak på framtidens ljudkvalitet.

Efter huvudarrangemanget kommer du också att kunna uppleva ljudet från din egen eller andra deltagares vintage-utrustning som kommer att jämföras med – eller kombineras med – butikens nya anläggning. Håller din vintage-hifi fortfarande toppklass eller sopar moderna prylar mattan med den? Nu kan du själv avgöra vad du tycker låter bäst.

Anmäl dig här »