HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon AVR Hemmabioreceiver

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AVR Hemmabioreceiver

Bilder

{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_603_HEOSAVRSI

Beskrivning

 • Helt nya i originalkartong med alla tillbehör.
 • Originalkartong: Ja
 • Komplett tillbehör: Ja
 • Produkten finns hos HiFi Klubben Malmö Caroli
 • Normalpris: 6 998:-

HEOS AVR är för dig som älskar hemmabio och musik, men hatar stora apparater, överflödiga knappar och långa kablar över vardagsrummet. I en enda apparat får du äkta 5-kanals surround och en toppmodern trådlös streamingstereoanläggning med multiroom. HEOS AVR stödjer High Dynamic Range (HDR) och Dolby Vision.

HEOS AVR – världens enklaste hemmabio för hela familjen

 • Äkta bioupplevelse med trådlösa HEOS-bakhögtalare
 • Äkta hifi-upplevelse med musik i stereo
 • Kompakt design och enkel att använda via HEOS-appen (även traditionell fjärrkontroll). Ingår i det trådlösa multiroom-musiksystemet HEOS by Denon
 • Streaming av all världens musik (internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
 • Google Assistenten (kräver Google Home-enhet)

HEOS AVR är en helt ny och genial lösning för dig som älskar film och musik men hatar stora apparater, fula knappar och långa kablar över vardagsrummet. I en och samma kompakta och stilrena kabinett får du en full 5-kanalslösning med äkta surroundljud som placerar dig i händelsernas centrum, precis som på bio.Du kan tili och med styra ljudvolymen från din existerande TV-fjärrkontroll, så du behöver inte tänka på anläggningen. Du njuter enbart av det goda ljudet.

Du behöver bara välja ett lämpligt högtalarsystem för att komma igång. Och med HEOS AVR kan du välja fritt bland alla alternativ. Här finns kraft nog för att driva ett par riktigt bra hifi-högtalare, och du behöver inte skaffa allt på en och samma gång. Du kan utan problem börja i stereo och lägga till centerhögtalare, bakhögtalare och subbas senare.

En av de unika nyheterna är att du till och med kan få en högkvalitativ hemmabio utan att behöva dra långa kablar ut till bakhögtalarna. Dem kan du nämligen göra trådlösa om du väljer HEOS-högtalare. På så sätt eliminerar du i ett svep en av de äldsta och största invändningarna mot att välja en hemmabiolösning i vardagsrummet. Väljer du den trådlösa HEOS Subwoofer spar du ännu en kabel.

HEOS AVR blir helt naturligt den centrala punkten för hela familjens underhållning i vardagsrummet. Alla kan lista ut hur den ska användas, och oavsett om ni ska se film film, lyssna på musik eller spela spel så är möjligheterna nästintill oändliga! Kom in och upplev den på Hi-Fi Klubben.

HEOS AVR stödjer High Dynamic Range (HDR) och Dolby Vision.

Se producentens video

Tester

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning