HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer
Spara 1 492:-

Samsung VG-SMN2500K Golvstativ

1 998:- /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

Samsung VG-SMN2500K  Golvstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_607_SAMVGSMN2500K

Beskrivning

  • Nytt i kartong. Priset är prutbart
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Kristianstad
  • Normalpris: 3 490:-

VG-SMN2500K är ett enkelt golvstativ för TV- och soundbar-högtalare från Samsung. Den enkla trebenta konstruktionen ger både en solid bas för TV:n och ett stilrent utseende. Enkelt att justera i höjdled så att det passar för ditt vardagsrum.

Samsung VG-SMN2500K – solitt och stilrent stativ för TV- och soundbar-högtalare från Samsung

VG-SMN2500K är ett stilrent golvstativ, fram taget för TV- och soundbar-högtalare från Samsung. Det har en konstruktion med tre ben i metall som gör det solitt och ger det ett enkelt utseende. Stativet är enkelt att justera i höjdled så att du kan anpassa det för just ditt vardagsrum.

VG-SMN2500K är ett golvstativ för dig som vill ha en enkel och snyggt designad lösning för TV och soundbar.

Specifikationer

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här