HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels EFW 8206 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels EFW 8206 Väggfäste för TV

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_610_VOGEFW8206GR

Beskrivning

  • Helt ny i oöppnad kartong.
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Västerås
  • Normalpris: 698:-

EFW 8206 är ett väldigt solitt VESA-universalväggfäste för TV-apparater från 32 upp till 55 tum. Avståndet in till väggen är bara 2,2 cm och det inbyggda vattenpasset gör det enkelt att få TV:n att hänga helt vågrätt.

Vogel’s EFW 8206 – VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 32 till 55 tum

EFW 8206 är ett VESA-universalväggfäste som passar TV-apparater från 32 till 55 tum. Avståndet in till väggen är endast 2,2 cm, så din supertunna TV presenteras nära nog så elegant det bara är möjligt.

EFW 8206 har en väldigt solid konstruktion, så du kan lugnt lita på att allt sitter där det ska när monteringen väl är avklarad.*

Enkel montering med inbyggt vattenpass
EFW 8206 har konstruerats med ett smart inbyggt vattenpass som gör det enkelt att rikta in fästet vid monteringen så att det sitter helt vågrätt. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras.

* När du monterar EFW 8206 måste du använda skruvar och pluggar som klarar belastningen och försäkra dig om att väggmaterialet och väggen i sig klarar vikten. Om du är osäker bör du kontakta fackman.

OBS: Detta är ett VESA-universalfäste som passar alla TV inom de ramar som fastställts av dimensioner, vikt och VESA monteringshål. Tänk på ev. bakåtvända anslutningar eller annat på TV: n som kan ställa särskilda krav på vilken typ av fäste som passar. För vissa TV måste andra längder på skruvarna användas än de som levereras med fästet. Detta kan Hi-Fi Klubben hjälpa till med i de flesta fall.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning