HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD C316BEE Förstärkare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C316BEE Förstärkare

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_614_NADC316BEEGR

Beskrivning

 • Ny i kartong
 • Originalkartong: Ja
 • Komplett tillbehör: Ja
 • Produkten finns hos HiFi Klubben Umeå
 • Normalpris: 3 198:-

Kompakt stereoförstärkare med suverän ljudkvalitet för sitt pris. C316BEE sätter en ny standard i budgetklassen, och via en förenklad PowerDrive-krets har den råstyrka nog för att ge dig fullt utbyte av ett par riktigt bra stereohögtalare.

Om du har teknik, kreativitet och råstyrka behöver du inte pumpa dig själv full av konstgjorda tillsatser för att fälla dina motståndare. Det bevisade NAD redan 1978 när deras lilla gråa 3020-förstärkare ryckte undan mattan under konkurrenternas kromade bländverk. Nu bevisar de det igen med sin nya C316BEE som står redo att spela byxorna av konkurrenterna i budgetklassen. När du har fått uppleva den kommer du för alltid att vara smittad med Hi-Fi-bacillen och kommer aldrig att nöja dig med dåligt ljud!

Genial krets ger suveräna krafter
Legendariska Bjørn Erik Edvardsen (BEE), som låg bakom 3020:an har utvecklat en ny Strömförsörjningskrets, som är inspirerad av den patenterade PowerDrive-kretsen som sitter i NAD:s dyrare förstärkare och receivrar. I den här ligger det mesta av förklaringen till C316BEE:s suveräna ljudkvalitet. Kretsen optimerar förstärkarens strömresurser så att du får största möjliga, oförvrängda energi ut ur högtalarna vid alla belastningar. Även om C316BEE bara anges till 2 x 40 watt i 8 ohm, så levererar den en dynamisk effekt på hela 95 watt i 8 ohm – och 180 watt i 2 ohm! Som en extra bonus ger kretsen en "snällare" klippning i de situationer där förstärkaren pressas över sin gräns. I verkligheten, där du spelar musik istället för testsignaler, oceaner av kräm, kraft och musikalisk karaktär i ljudet. Det här är inget nytt i NAD:s värld, men att du får så mycket av det till ett så lågt pris är en tvättäkta sensation!

Enkel, men inte avskalad
Efter arbetet med den kompromisslösa och dyra Masters-serien gav NAD Bjørn Erik Edvardsen utmaningen att omdefiniera begreppet "valuta för pengarna" i budgetklassen. Och det har han med råge lyckats med. Utöver den förnäma ljudkvaliteten så är C316BEE fortfarande en välutrustad förstärkare, som lätt kan utgöra hjärtat i en seriös stereoanläggning. Bland annat får du hela 6 linjeingångar, hörlursuttag, "tone defeat" och ingång för MP3-spelare på fronten.

Specifikationerna är på en nivå som kan få många dyrare produkter att börja kallsvettas, och du behöver faktiskt bara fundera på en större förstärkare om du har tungt drivna högtalare eller vill spela riktigt högt i större rum. Under alla normala omständigheter levererar C316BEE en avslappnad och panoramalik ljudbild, som får ytterligare eftertryck av de stora dynamiska reserverna. Den tysta bakgrunden och den låga ljudförvrängningen ger ett solitt intryck och får det allra bästa ut ur din musik och dina högtalare.

Specifikationer

 • Pre out-utgång :
 • Fjärrkontroll : Ja
 • Kategori : Förstärkare
 • Vikt : 5,2 kg
 • Mått : 43,5 x 8,0 x 29,2 cm BxHxD)
 • Hörlursuttag : Ja
 • Linjeingångar : 6 x Linjeingångar, inkl. 1 x Tape-In/Out
 • Skivspelaringång :
 • Effekt 8 ohm : 2 x 40 W kontin. effekt, båda kanaler samtidigt, 20-20 000Hz, 0,02 THD)

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning