HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels THIN 305 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 305 Väggfäste för TV

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_614_VOGTHIN305GR

Beskrivning

  • Demo ex
  • Originalkartong: Nej
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Umeå
  • Normalpris: 998:-

THIN 305 är ett solitt och flexibelt VESA-universalväggfäste som passar extremt tunna LED- och plasma-TV-apparater mellan 40 och 65 tum, som väger max 40 kg och har VESA storlek upp till 600x400. TV:n kan monteras platt ända in mot väggen och vippas ut så att du enkelt når kabelanslutningarna.

Vogel’s THIN 305 – VESA-universalväggfäste för ultratunna platt-TV-apparater från 40 till 55 tum

THIN 305 är ett solitt och flexibelt VESA-universalväggfäste som passar extremt tunna LED- och plasma-TV-apparater mellan 40 och 65 tum. Avståndet till väggen är ynka 15 mm, så med det här fästet blir din TV lika snygg som en inramad bild på väggen, samtidigt som den ventilation som behövs säkerställs.

En otroligt smart detalj är THIN 305-fästets "serviceläge" där du kan vippa ut undersidan av TV:n från väggen och fälla ut ett par små stöd. På så sätt kommer du enkelt åt kabelanslutningarna utan att behöva montera ner hela TV:n.

Det är också ovanligt enkelt att montera väggfästet tack vare att THIN 305 är utrustat med ett litet inbyggt vattenpass som indikerar när fästet är i vågrätt läge. Alltså kan du vara säker på att det blir rätt innan du börjar borra hål i väggen.

OBS: Tänk på att THIN 305 inte lämpar sig för platt-TV-apparater med bakåtvända kabelanslutningar.

OBS: Detta är ett VESA-universalfäste som passar alla TV inom de ramar som fastställts av dimensioner, vikt och VESA monteringshål. Tänk på ev. bakåtvända anslutningar eller annat på TV: n som kan ställa särskilda krav på vilken typ av fäste som passar. För vissa TV måste andra längder på skruvarna användas än de som levereras med fästet. Detta kan Hi-Fi Klubben hjälpa till med i de flesta fall.

TV:n får väga max 40 kg och har VESA storlek upp till 600x400.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning