HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio 5455 Banankontakt

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paket

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio 5455 Banankontakt

Bilder

{{quantityModel}} paket

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_617_ARG5455

Beskrivning

  • Nya set i förpackning.
  • Originalkartong: Ja
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Linköping
  • Normalpris: 398:-

Exklusiv banankontakt som både ser läcker ut och har en expanderande låsmekanism som ger en optimal kontakt mellan kabel och terminal.

Argon 5455 är en riktigt exklusiv högtalarkontakt. Den läckra och gedigna känslan signalerar att det handlar om en äkta kvalitetsprodukt. Utförandet är mycket gediget och kontakten klarar därför klarar många av- och påmonteringar utan att egenskaperna påverkas. Den expanderande låsmekanismen innebär att du kan vara säker på att få en optimal kontakt mellan kabeln och terminalerna. Alla kontaktytor är naturligtvis guldpläterade, så att inte signalöverföringen påverkas av oxidering. På grund av den tekniska konstruktionen passar Argon 5455 bäst till kraftigare kablar.

Obs! För att undvika olyckor är terminalerna på förstärkare och högtalare ofta blockerade av små plastpluggar. Du måste pilla bort dessa pluggar med en liten skruvmejsel innan du kan ansluta banankontakterna.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning