HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bygg in bra ljud i ditt hem

HiFi Klubben Solutions hjälper dig när du renoverar och bygger nytt

Har du hört talas om custom install tidigare? Enkelt förklarat handlar det om att skräddarsy ljud- och bildlösningar för just din bostad och HiFi Klubben Solutions är Sveriges ledande leverantör av de här tjänsterna.

Se även vår broschyr

Vad är det HiFi Klubben Solutions gör? Vad betyder custom install? Kort sagt handlar det hela om att skräddarsy lösningar för just ditt hem. Det handlar helt enkelt om att se till att du får en lösning i ditt hem som gör dig helnöjd. Det kan vara allt från en så enkel sak som att hitta den bästa placeringen för ett trådlöst högtalarsystem för några tusenlappar, till att ta fram en komplett lösning med dolda högtalare i hela huset som du enkelt styr från din telefon eller surfplatta.

Skräddarsydda lösningar

Kontakta oss

Hi-Fi Klubben Solutions har många års erfarenhet av att integrera ljud och bild i hus, lägenheter och sommarstugor.

Kontakta Hi-Fi Klubben Solutions

HiFi Klubben Solutions har många års erfarenhet av att integrera ljud och bild i hus, lägenheter och stugor. Vi har tillgång till marknadens bästa produkter och ser till att du inte behöver kompromissa med varken ljudkvalitet eller funktionalitet även om du väljer integrerade, närmast osynliga lösningar.

Många är rädda att en skräddarsydd lösning ska bli väldigt dyr, men vår erfarenhet säger oss att priset på en inbyggnadslösning avgörs av kunden själv, precis som med traditionella högtalare och förstärkare. Hantverkarna finns redan i huset, och med bra planering behöver inte en specialanpassad lösning bli särskilt dyr. Men sedan har vi förstås även ultimata High End-produkter för inbyggnad så att de som vill ha det allra bästa kan få det. 

Dessutom kan det vara värt att tänka på att det, till skillnad från vid byte av köksluckor och andra interiördetaljer, är just vid nybyggnad eller renovering som du har möjlighet att dölja kablar och utrustning i väggar och tak. Det är helt enkelt nu du har chansen.

Kontakta oss idag om du helt utan förpliktelser vill prata om enastående ljud och bild som anpassats för dina behov.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här