Gå till innehåll

Bluetooth, batteri, bärbar

Med en bärbar Bluetooth-högtalare kan du njuta av din favoritmusik även om du är flera mil från närmsta vägguttag.

Det här är alla tiders på stranden, i båten, i sommarstugan eller på campingturen. Med Denons HEOS 1 kan du få en multiroom-högtalare som dessutom är bärbar!

Bluetooth-högtalaren med batteri – en musikalisk följeslagare 

Du behöver inte vara utan din favoritmusik bara för att du har begett dig ut i det fria. En Bluetooth-högtalare med batteri kan du ta med dig överallt: på stranden, i båten, på campingturen, till vännerna, ut i trädgården eller vart du nu kan tänkas bege dig.

Via Bluetooth kan både du själv och dina vänner spela musik smidigt och trådlöst från er smartphone eller surfplatta, och jämfört med de inbyggda mobilhögtalarna är ljudet en sann fröjd – om du köper en Bluetooth-högtalare i bra kvalitet vill säga. Och det kan du göra idag, även om du vill ha en ultrakompakt lösning.

Vissa modeller kan bibehålla parkoppling med ända upp till åtta Bluetooth-apparater. Det gör det mycket enklare om du och dina vänner vill turas om att spela till samma högtalare.

Många möjligheter och många skillnader

Även om många Bluetooth-högtalare är väldigt snarlika finns det många små skillnader under ytan som du bör ta med i beräkningen innan du slår till. Det är också stor skillnad på hur bra de låter, och den största är inte nödvändigtvis den bästa.

Envaya och Envaya Mini från Denon ger dig lite extra finess både när det gäller ljud och design. Bägge finns i flera färger, och Mini-versionen är så superkompakt att du alltid har plats till den i ryggsäcken eller resväskan.

Vill du ha bärbara högtalare med ljud och finish i den exklusivare klassen är Katch från DALI ett spännande alternativ. Den spelar så rent och musikaliskt att du knappt tror dina egna öron, och den är fortfarande så pass kompakt att du lätt kan ta den med dig hemifrån.

Vissa Bluetooth-högtalare med USB-laddningsfunktion kan tanka din mobil med ny ström samtidigt som de spelar musik. Det förkortar naturligtvis högtalarens batteritid men i gengäld får bägge apparater slut på ström ungefär samtidigt. Och då är det kanske ändå dags att dra vidare till nästa ställe.

HEOS 1 – multiroom-högtalaren du kan ta med dig överallt

Nya HEOS 1 från Denon är en genial liten trådlös högtalare för dig som vill slippa att hålla på med olika plattformar och produkter bara för att du vill spela musik även när du lämnar huset.  Du kan nämligen blixtsnabbt fästa en smart batterimodul på den och ta den med dig exempelvis till stranden och strömma musiken trådlöst från din smartphone via Bluetooth.

Väl hemma igen kopplar du bara i stickkontakten, sen är den åter igen integrerad med multiroom-systemet HEOS och redo för att fylla alla rum med all världens musik från internetradio och streamingtjänster på nätet. Det kan man kalla flexibilitet!

Ta din bärbara musik på allvar – det gör nämligen vi

I elektronikbutikerna vimlar det av Bluetooth-högtalare i alla storlekar, former och färger. Plastankor, gummitroll och andra (o)väsen tävlar om att spraka fram musik ur diverse kroppsöppningar, och det de alla har gemensamt är att de faktiskt förvränger mer än de spelar musik. Det är leksaker, och både din musik och dina öron förtjänar bättre.

Hi-Fi Klubbens Bluetooth-högtalare är seriöst konstruerade av seriösa tillverkare, och även våra minsta och billigaste modeller kan spela musik i en kvalitet som du faktiskt vill kännas vid. Du får inte en Hi-Fi-lösning, men ett riktigt bra mobilt komplement till anläggningen där hemma. Och självklart har du kvar anläggningen där hemma, eller hur? Annars får du komma in på Hi-Fi Klubben och uppleva skillnaden.

Om du använder Android eller har en Windows Phone kommer du att gilla Bluetooth-högtalare med NFC-parkoppling. Här för du bara din spelare mot högtalaren en gång – sen kan du börja spela musik trådlöst. Enklare kan det inte bli!

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här