HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Smart Surround

TRÅDLÖST OCH ENKELT

Hemmabion är den plats där hela familjen samlas kring en bra film eller för att spela spel så handkontrollerna glöder. Nu har det blivit så enkelt att alla kan vara med.


Men nu ser det ljusare ut. Både HEOS och Sonos har tagit fram smarta surround-system som hela familjen kan lära sig att använda. Och med trådlösa surroundhögtalare slipper du de långa kablarna. Sen är det fritt fram för stora upplevelser med film och spel hemma i vardagsrummet!De flesta av oss kan nog hålla med om att det är härligt att se en bra film med bra ljud i hemmabion. Men inte alla är lika förtjusta i att dra långa kablar över vardagsrummet eller tampas med komplicerade installationer och tekniska termer.

En smart surround-lösning är en fantastisk present till både dig själv, familjen  och TV:n. Och du får en hel värld av trådlös musik på köpet!

Nedan ser du fyra färdiga lösningar. Titta in i butiken – där kan du uppleva skillnaden!

FYRA VÄGAR TILL SMART SURROUND 

 

Den kompletta lösningen

HEOS AVR ger dig allt det häftiga hos en äkta surround-hemmabio – minus en massa besvär och kablar. Även perfekt för musik i stereo.
Se här

 

Så enkelt kan det vara

Sonos PLAYBASE ligger platt på hyllan och du ställer bara TV:n ovanpå. Kan byggas ut med trådlös subbas och trådlösa surround-högtalare.
Se här

 

Soundbar i särklass

HEOS Bar kan erbjuda stort TV-ljud och anslutningar till all din utrustning. Väljer du dessutom till subbas och trådlösa bakhögtalare är du på riktigt god väg!
Se här

 

Hur mycket behöver du?

Sonos PLAYBAR kan ge dig surround-känsla på egen hand. Lägg till trådlös subbas och trådlösa bakhögtalare för ännu större upplevelser.
Se här