HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Blås nytt liv i din hemmabio

7 goda anledningar till att uppgradera din hemmabioreceiver

Har din hemmabio några år på nacken? Då är det kanske dags att fundera på en ny, toppmodern receiver från Denon. Utvecklingen har tagit några rejäla kliv framåt de senaste åren och det har aldrig varit billigare att få tillgång till de stora upplevelserna.

Kanske har du redan en hemmabio som du gillar. Men om den till exempel är 10 år gammal så har det hänt så mycket nytt att du helt enkelt inte kan få fullt utbyte av dagens fantastiska högupplösta bild- och ljudformat. Och det är lite synd, oavsett om du bara njuter av en bra film tillsammans med familjen då och då, spelar spel i stort format eller är en fullfjädrad filmentusiast.

Det finns en Denon-lösning för alla och du får kvalitet för varenda krona oavsett om du väljer en grundmodell eller går hela vägen med hundratals watt och ljud från alla håll och kanter, inklusive taket.

Bättre än någonsin

CHANNELS.png

Fler kanaler, mer kraft

Det har aldrig varit billigare att få en komplett hemmabio med massor av avancerade finesser till både film och musik. Du bestämmer själv om du vill ha 5, 7, 9 eller ännu fler kanaler. Med Denon kan du alltid lita på att du har bra ljud och massor av kraft till hands.

 

 

3D AUDIO EXPERIENCE.png

Ljud som på de bästa biograferna

Dolby Atmos och DTS:X ger ditt filmljud en extra höjddimension så att du verkligen sugs in i handlingen. Du kan till och med få en övertygande 3D-ljudupplevelse utan att behöva installera högtalare i taket. Magin från biograferna hamnar i ditt eget vardagsrum!

 

 

HDMI.png

Alltid suverän bild

Massor av HDMI-portar, HDCP 2.3, 4K/60 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 Color, BT.2020, ja listan kan göras lång. Denon ligger alltid i framkant när det gäller de senaste videostandarderna, så du kan få finast möjliga upplevelse från alla dina bildkällor.

 

 

Smidigare än någonsin

EASY SETUP.png

Enkelt att installera

Denons prisbelönta Setup Assistant och ett läckert grafiskt användargränssnitt hjälper dig att få konfiguration och inställningar på plats. Allt det svåra har gjorts så lätt att du snabbt får din nya hemmabio att spela perfekt.

 

 

HEOS MULTIROOM.png

Trådlös musik i hela ditt hem         

Inbyggd HEOS multiroom ger dig smidigt och enkelt trådlös musik i hela ditt hem. Lägg till ett par trådlösa HEOS-högtalare i andra rum och njut av streaming i hög kvalitet från Spotify, TIDAL, Deezer m.fl. Du får även tvåvägs Bluetooth och AirPlay 2, och styr alltsammans från din smartphone.

 

 

ONE REMOTE - ONE CABLE.png

En kabel, en fjärrkontroll

Den avancerade eARC-funktionen skickar högupplöst surroundljud (inkl. Dolby Atmos och DTS:X) direkt från TV:n in i receivern via en enda HDMI-kabel. Och med HDMI-CEC styr du ljudet på anläggningen med TV:ns fjärrkontroll. Smidigt och elegant!

 

 

 

Säg hej till framtiden

VOICE CONTROL READY.png

Förberedd för röststyrning

Smart Home och Denon går hand i hand mot en röststyrd framtid. Via en smarthögtalare eller din telefon får du inom kort tillgång till både Amazon Alexa, Google-assistenten och Apple Siri, så att du fritt kan välja den lösning som passar dig och din familj bäst.

 

 

Läs mer om röststyrning