HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

BLI REDO FÖR RÖSTSTYRNING

Röststyrning är mycket mer än en smart funktion som hjälper dig att göra Google-sökningar på telefonen. I dag kan du styra det mesta med rösten – allt från musik till TV och belysning. Det här gör att du kan styra hela ditt hem och använda en mängd tjänster utan att behöva släppa allt du har för händerna.

Det finns trådlösa högtalare, TV-apparater, anläggningar och många andra produkter som är förberedda för röststyrning. Kom in på HiFi Klubben och låt oss visa dig de smarta och smidiga lösningar som finns!

SONOS – NU MED GOOGLE RÖSTSTYRNING

Sonos är marknadens överlägset mest populära multiroom-system för hela familjen. De kompakta trådlösa högtalarna Sonos One (Gen 2), Sonos Move, samt Soundbar-högtalaren Sonos Beam har alla inbyggd mikrofon så att du kan styra hela ditt Sonos-system med rösten. Annars lägger du bara till smarthögtalaren Google Home Mini – sedan är du redo!

 • Sonos

  One (Gen 2) Trådlös högtalare

  2 548:- /st.

  Se mer
 • Sonos

  Move Trådlös högtalare

  4 498:- /st.

  Se mer
 • Sonos

  Beam Soundbar/trådlös högtalare

  4 848:- /st.

  Se mer
Se alla Sonos-produkter

SÄG HEJ TILL DIN HÖGTALARE

På HiFi Klubben hittar du flera trådlösa högtalare med inbyggd röststyrning. Gör en enkel konfigurering – sedan kan du börja välja musik med rösten. Du kan få både stora och små modeller i flera olika färger och former. Och det finns garanterat också någon som faller dig i smaken.

Se vårt urval här

RÖSTSTYRNING TILL RIKTIG HIFI

Nu kan du även styra en riktig hifi-anläggning med rösten. Med förstärkarna AMP1 och C368 från NAD behöver du bara lägga till smarthögtalaren Google Home Mini – sedan kan du starta anläggningen, spela musik och höja eller sänka volymen utan att behöva leta efter en fjärrkontroll eller telefon. Just nu får du Google Home Mini gratis om du köper en NAD-anläggning.

 • NAD

  AMP1 + B&W 607 + Google Home Mini Trådlös musikanläggning

  11 093:- /system

  Se mer
 • NAD

  C338 + DALI OBERON 7 + Google Home Mini Trådlös musikanläggning

  17 393:- /system

  Se mer

PRATA MED DITT HEM

Det finns inga gränser för vad framtiden kommer att erbjuda inom röststyrning, och HiFi Klubben kan hjälpa dig att komma igång med en smarthögtalare, en TV eller någon annan produkt med inbyggd röststyrning. Sedan kan du själv fortsätta med att bygga ut ditt smarta hem där du även styr belysning, kaffekokare, dammsugare och mycket annat med rösten.

Läs mer om röststyrning

Welcome Listeners

HiFi Klubben är en gemenskap för alla som vet att det är viktigt att lyssna.

För när vi lyssnar så fångar vi nyanserna. Vi lär oss mer om oss själva och världen, och uppfattar fullt ut allt som händer omkring oss.

Därför spelar vi också musik på ordentlig utrustning, och vi ger det vår fulla uppmärksamhet. Inte för musikens skull, men för vår egen. För när vi verkligen lyssnar, så händer något. Endorfinerna får fritt spelrum och musiken är inte längre något vi bara hör. Vi känner den. Fysiskt och fantastiskt.