Gå till innehåll

Designa din MiniPod

Få en högtalare i din stil

För både ögon och öron

Podspeakers såg dagens ljus på 1990-talet och bygger på en vision om att gå ifrån den rektangulära högtalarformen och skapa en högtalare där du kan njuta av musiken med både ögon och öron. Högtalarnas design har sedan dess kommit att bli en ikon som med sitt karakteristiska utseende ger varje hem en unik och personlig prägel. 

I dag er Podspeakers mer personliga än någonsin tidigare. Nu har du nämligen möjlighet att designa dina alldeles egna MiniPod-högtalare genom att välja fritt bland färger och material till de olika delarna.

Spara din design
/par

Bygg din unika MiniPod

Du kan välja att göra kroppen på din MiniPod svart, röd eller vit – allt i en elegant silkesmatt finish, så du kan säkert hitta en färg som passar bra i din inredning.                                

Nästa steg är att välja trimringen, som kallas en ”hoop”. När du köper en MiniPod medföljer en svart hoop i gummi, men du kan köpa till hoops i antingen ljus eller mörk ek, eller i aluminium med finish i mörk metall, silver eller guld. 

Slutligen väljer du de spikes som utgör benen till din högtalare. De finns i samma färger och material som dina hoops, så du kan blanda färgerna eller hålla dig till ett och samma tema, helt beroende på vilket uttryck du strävar efter. Sen har du en MiniPod helt i din stil!

 

.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här