HiFi Klubben

Gå till innehåll

Världsnyhet från SteelSeries

Gamingljud i den professionella ligan

SteelSeries är en tung spelare i gamingvärlden. Och med nya Arctis Pro + GameDAC tar de ljudambitionerna för gaming-headset till en helt ny nivå. Här får du både hög ljudkvalitet och surround-effekter som gör spelkaraktärerna livs levande.

I takt med att e-sport vinner mark vill allt fler ha bättre gaming-ljud. Därför har SteelSeries utvecklat nya Arctis Pro + GameDAC, som ger dig högre upplösning och särskilt realistiskt surroundljud när du spelar.

Överlägset gaming-ljud med surround

Ett gaming-headset med D/A-omvandlare (DAC) är ytterst sällsynt. Och det är faktiskt lite märkligt när man tänker på att bättre spelljud både ger dig ett övertag i spelet och mycket grymmare spelupplevelser. 

Med GameDAC kan du kringgå datorns bedrövliga ljudkort och istället få riktig digital ljudkvalitet med massor av dynamik och detaljer. Kombinerat med surround-ljud (DTS Headphone:X v2.0) får du en rumsåtergivning som placerar dig mitt i spelvärlden. Det ger dig ett enormt övertag i till exempel FPS-spel.

Ett gaming-headset med D/A-omvandlare (DAC) är ytterst sällsynt

Uppgraderad design i metall

Arctis Pro håller fast i den karakteristiska Arctis-designen från tidigare serier, med lyxigare material, som lättviktsstål och aluminium. Modellen har RGB-dioder på sidorna som du själv kan ställa in efter till exempel ditt teams färger. 

 

Justerar ljudet på ett ögonblick

När du är mitt uppe i stridens hetta vill du helst inte lyfta händerna från tangentbordet i många millisekunder för att justera ljudet. Controllern på GameDAC:en låter dig justera ljudstyrka och förhållandet mellan chatt och spelljud på bråkdelen av en sekund. Det finns också en OLED-display så att du enkelt kan finjustera dina ljudinställningar.

.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här