HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

En bra start på riktig hemmabio. 75 hifi-watt, HEOS multiroom, Bluetooth och massor av möjligheter utan att fylla vardagsrummet med stora högtalare. En kompakt subbas säkerställer djup botten. Äkta 5.1-kanalig surround till priset av en soundbar!

Denon AVR-S650H + Argon Audio ALTO Surround 5.1 – komplett, kompakt och ekonomisk 5.1-kanalig hemmabio

AVR-S650H + ALTO Surround 5.1 är en komplett och prisvänlig hemmabioanläggning som ger dig allt som behövs för att fylla vardagsrummet med härligt 5.1-surroundljud utan att du behöver fylla det med högtalare. Med en toppmodern receiver, kompakta kvalitetshögtalare, ultrakompakt subbas och seriös konstruktion säkrar du stora filmupplevelser till ett ytterst rimligt pris.

AVR-S650H är en avancerad och imponerande användarvänlig 5.1-kanalig hemmabioreceiver som ger dig 75 strömstarka hifi-watt, inbyggd wifi-funktion och Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 och inte minst: inbyggd HEOS multiroom så att du blixtsnabbt kan få musik i hela ditt hem, genom att helt enkelt lägga till trådlösa HEOS-högtalare i alla rum du vill. Naturligtvis kan du också använda de nya fina videostandarderna för 4K/UHD.

Perfekt matchade för varandra och hemmabion
Frontkanaler och bakre kanaler i ALTO Surround 5.1-systemet ombesörjs av Argon Audio ALTO5, en välspelande och väldigt kompakt kvalitetshögtalare som klarar både musik och filmljud galant. Centerhögtalaren ALTO C är en perfekt matchning i både storlek, design och klang. På så sätt får du en snygg och sammanhängande återgivning av röster och filmeffekter som är en viktig del av den totala filmupplevelsen.

BASS8 är en stark subbas med ett 8-tums long-stroke-element och en inbyggd förstärkare på 100 watt vilket är tillräckligt för att ge fin och djup bas i ett vanligt vardagsrum.

Här får du på det hela taget en äkta hifi-hemmabioanläggning som ligger långt över elektronikvaruhusens undermåliga plastsystem. Om du vill ha kvalitetsljud till hemmabion för en billig peng kommer du en bra bit på vägen här.

Argon Audio ALTO Surround 5.1 finns i svart och vitt utförande.

Läs mer om hemmabioreceivern Denon AVR-S650H
Läs mer om den kompakta högtalaren Argon Audio ALTO5
Läs mer om centerhögtalaren Argon Audio ALTO C
Läs mer om subbasen Argon Audio BASS8

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.