HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

OSYNLIGT LJUD I HELA DITT HEM

BOKA ETT GRATIS MÖTE >>

Bowers & Wilkins CCM7.5 S2 Takhögtalare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM7.5 S2 Takhögtalare

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

CCM7.5 S2 är en avancerad 7-tums tvåvägs takhögtalare med teknik hämtad direkt från B&W:s exklusiva 700-serie. Perfekt för bakgrundsmusik i hög kvalitet eller diskreta bak- eller takkanaler i en bra hemmabio. Kan användas med och utan backbox.

Bowers & Wilkins CCM7.5 S2 – seriös takhögtalare med fint och diskret ljud till hemmabio och musik

  • Perfekt för diskreta bak- eller takkanaler i bra surroundsystem
  • Levererar bakgrundsmusik i hög kvalitet utan synliga högtalare
  • Ett bra alternativ om glas, betong eller något annat förhindrar inbyggnad i vägg
  • QuickDogs-systemet ger enkel och säker montering utan verktyg
  • Kan användas med eller utan backbox

B&W CCM7.5 S2 är en högkvalitativ 7-tums takhögtalare som passar perfekt för att spela sido- bak- och takkanaler i bra, inbyggnadsbaserade hemmabiografer, inkl. installationer för Dolby Atmos, DTS:X och Auro 3D. Den är också ett bra val för dig som vill ha läcker bakgrundsmusik i rum där du inte vill se några högtalare men ändå gärna vill kunna lyssna på musik i bästa möjliga kvalitet, t.ex. i kök eller allrum.

Om du absolut vill ha alla dina hemmabiohögtalare utom synhåll och inte har möjlighet att bygga in frontkanalerna i väggen – till exempel på grund av betong- eller fönsterytor – kan CCM7.5 S2 också mycket väl användas till höger/vänster kanal och centerkanal. En högkvalitativ in-wall-högtalare som B&W:s egen CCM7.5 S2 kommer dock att ge ett märkbart bättre ljud för det här ändamålet. Detsamma gäller ett par traditionella högtalare till exempel från B&W:s 700-serie.

Obs! CCM7.5 S2 använder precis samma monteringshål som den tidigare modellen av CCM Cinema 7. Du kan därför snabbt och problemfritt uppgradera till det hörbart bättre S2-ljudet om du vill.

CCM7.5 S2 levereras med runt frontskydd i mattvit finish (kan spraymålas i önskad färg). Fyrkantigt frontskydd och backbox finns som extrautrustning

Läs artikeln När ska du använda en backbox?

Specifikationer

  • Monteringshål: 25,4 cm (BxH)
  • Minimidjup bakom högtalare (mätt från monteringsytan): 12,8 cm
  • Utsprång från yta: 8,5 mm
  • Backbox (BB 6C / DALI UNIVERSAL 25L) och fyrkantigt frontskydd (GR68SQ) finns som extra tillbehör

Obs! Om du monterar inbyggnadshögtalarna i en yttervägg eller ett utomhustak och därmed bryter en fuktspärr kan du behöva en backbox. Fråga i din HiFi Klubben-butik eller läs mer här

Se tekniska ritningar här

 

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning