HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB Högtalarsystem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB Högtalarsystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

RUBICON 2 C och SOUND HUB är ett exklusivt trådlöst högtalarsystem som ger dig stora musikupplevelser och massor av trådlösa möjligheter. Avancerade SMC-element och snygg finish, kan utökas med Bluesound-streaming och multiroom.

DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB – exklusivt och kompakt trådlöst hifi-högtalarsystem med suverän HD-ljudkvalitet i 24 bit

 • Suveränt rent, detaljerat och dynamiskt ljud
 • Avancerade SMC-element och exklusiv finish i lack eller äkta träfaner
 • Otroligt enkel att konfigurera och använda
 • Inbyggd Bluetooth för trådlös musik direkt från smartphone, surfplatta, mobil, PC/Mac m.m.
 • Kan byggas ut med multiroom, streamingtjänster, internetradio och styrning med app via Bluesound (extra tillbehör) 

RUBICON 2 C och SOUND HUB är ett unikt trådlöst högtalarsystem som samtidigt ger dig avancerad teknik, exklusiv finish och användarvänlighet i toppklass. Här får du samma trådlösa funktion som med DALIs banbrytande och EISA-belönade CALLISTO-system, samtidigt som du får RUBICON-seriens avancerade element och läckra finish på kabinetten.

RUBICON 2 C kommer att ge dig riktigt stora musikupplevelser som ger dig samma gåshud som när du lyssnar på en riktigt bra traditionell hifi-anläggning, men utan en stor förstärkare och tjocka högtalarkablar som annars brukar följa med. Förstärkaren är nämligen inbyggd i de kompakta trådlösa högtalarna.

Du får även Bluetooth så att du kan spela trådlös musik direkt från din smartphone, och i och med att de startar automatiskt går det lekande lätt att lyssna på musik. Om du värdesätter seriöst bra ljud, användarvänlighet och snygg inredning så är RUBICON 2 C redan svaret på dina böner. Men det här är inte allt.

Bluesound-streaming och multiroom – pricken över i
Om du lägger till den smarta Bluesound-inbyggnadsmodulen (extra tillbehör) får du en helt unik lösning med allt det bästa från både en traditionell stereoanläggning och det senaste från den trådlösa hifi-världen. Och med Bluesound och RUBICON 2 C kan du uppnå en ljudkvalitet som är ännu bättre än CD – helt trådlöst!

Bluesound är marknadens mest välspelande multiroom-musiksystem och ger dig internetradio, streamingtjänster (TIDAL, Spotify, Deezer m.fl.), styrning via app, och all världens musik inom räckhåll via din smartphone samtidigt som du kan streama trådlöst i äkta 24-bitars kvalitet via TIDAL HiFi. Samtidigt får du möjlighet att lägga till trådlösa Bluesound-högtalare var som helst i ditt hem – fortfarande med full kontroll över hela systemet från din smartphone. 

Rå kraft och trådlös toppkvalitet
Varje RUBICON 2 C-högtalare har en egen inbyggd 250-watts förstärkare, och du ansluter dina existerande komponenter (till exempel en CD-spelare) på baksidan av den kompakta och diskreta SOUND HUB, varpå signalen överförs till högtalarna trådlöst i 24-bitars HD-kvalitet. Därigenom har du en lösning som utan problem kan mäta sig med traditionella anläggningar i den exklusiva klassen.

RUBICON 2 C finns med finish i svart högglanslack, vit högglanslack eller äkta valnötsfaner.. SOUND HUB finns med svart finish. Bluetooth-baserad fjärrkontroll medföljer. Bluesound-modul är extra tillbehör.

Läs mer om RUBICON 2 C trådlös golvhögtalare
Läs mer om SOUND HUB trådlös förförstärkare 
Läs mer om BluOS NPM-1 Bluesound-modul 

Fördelar och begränsningar

Fördelar

 • Trådlösa kompakthögtalare
 • Ytterst rent, detaljerat och dynamiskt ljud
 • Otroligt enkel att konfigurera och använda
 • Kan byggas ut med multiroom-funktion, streamingtjänster, internetradio och styrning med app via Bluesound-inbyggnadsmodul (extra tillbehör) 
 • Inbyggd Bluetooth för trådlös musik direkt från smartphone, surfplatta, mobil, PC/Mac m.m.
 • Trådlös signalöverföring i 24-bitars HD-kvalitet mellan SOUND HUB och högtalare
 • Automatisk på/av via alla ingångar (både SOUND HUB och högtalare) 
 • Anslutningar för både analoga och digitala ljudkällor (SOUND HUB)
 • Bluetooth-baserad fjärrkontroll medföljer

Begränsningar

 • Inga inbyggda musiktjänster, internetradio eller multiroom i grundversion (kräver Bluesound-modul)
 • Ingen inlärningsfunktion för befintlig TV-fjärrkontroll
 • Ingen HDMI-port

Rekommenderade tillbehör

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.