Hopp til innhold

Adidas hörlurar

  0 produkter
  0 produkter
   Inga resultat hittades för de filter du har valt

   Adidas hörlurar

   Adidas hörlurar tillverkas efter samma grundprinciper som märkets andra populära sportprodukter: med innovativ design, god kvalitet och behaglig komfort. Och ljudet i deras hörlurar håller givetvis en oslagbar kvalitet.

   I likhet med märkets andra produkter är hörlurarna också utformade för sportsammanhang. De passar därför perfekt under hela processen, från uppvärmning genom träningspasset och ända fram till den svalkande duschen. Deras sofistikerade design gör dem också fina för vardagsbruk om du gillar en sportig look utanför träningslokalerna.

   Adidas hörlurar säljs som små in-ear hörlurar där de två öronpropparna förenas av en nackkabel, och som lite större on-ear hörlurar där kåporna överdragits med mjukt tyg. De sportiga undertonerna kan ingen missa: nackkabeln i in-ear hörlurarna har utformats för att likna ett skosnöre medan tygbeläggningen på on-ear-modellerna ger ett rått och sportigt uttryck. De är därför ett bra val vare sig du tänker använda dem under träning eller helt enkelt bara trivs med en sportig vardagsstil.

   Adidas hörlurar för löpning

   Som vi nämnde gör Adidas hörlurar till sport, eller som hur som helst är idealiska för en aktiv livsstil. Söker du hörlurar till din träning kan du därför hålla utkik efter Adidas hörlurar för löpning eller annan fysisk användning.

   Små earbuds med nackkabel är särskilt populära. De sitter stadigt inne i örat och nackkabeln ger extra säkerhet så att du inte känner dig begränsad i din träning. Du får full flexibilitet när du slipper ha en båge över huvudet, och du kan ansluta hörlurarna trådlöst till din smartphone.

   Adidas hörlurar för löpning och sport är dessutom svettavvisande. Du kan därför satsa allt utan fundera över om de kommer att palla trycket. På modellerna med öronkåpor kan du dessutom ta av och tvätta överdraget i maskin. Då känns de så gott som nya och du slipper att plågas av sur svettlukt längre fram.

   Adidas är experter inom idrottens värld, så du behöver inte tveka att välja deras hörlurar om ditt mål är en trofast träningspartner.

   Adidas headset

   Adidas hörlurar har inbyggda mikrofoner som låter dig ringa när du använder dem. Det är praktiskt om du använder ditt Adidas headset vid träning. Då kan du fortsätta joggingturen även om någon ringer upp, eller prata med mamma medan du tar en runda. Ett Adidas headset är också idealiskt om du använder det på kontoret. Det låter dig tala i telefon med kunder medan du har händerna fria för att arbeta på datorn, göra anteckningar och liknande.

   Adidas Bluetooth headset

   Adidas headset ansluts trådlöst via Bluetooth, som är den vanligaste trådlösa anslutningen. Det är enkelt och flexibelt eftersom du kan använda allt från smartphone och läsplatta till dator och TV tillsammans med ditt Adidas headset – så länge det finns Bluetooth och det är aktiverat kan du blixtsnabbt upprätta anslutning mellan de båda enheterna. Du behöver heller inte tänka på batteritiden då batterierna – beroende på modell – kan behålla ström i upp till 40 timmar. Det räcker för att bekymmerslöst ge sig iväg med skön musik i öronen.

   Tuffa Adidas hörlurar i HiFi Klubben

   Adidas hörlurar tillverkas i läckra material som har designats och valts ut speciellt för att passa till dina Adidas sneakers eller andra Adidas produkter – från öronkåpornas mjuka textiler till nackkabeln som förbinder separata earbuds. Om du väljer ett par Adidas in-ear hörlurar medföljer dessutom både öronproppar och vingar i flera storlekar, vilket låter dig hitta en kombination som garanterar den bästa möjliga passformen.

   Beställ dina nya Adidas hörlurar redan i dag, eller kom in i någon av våra butiker och testa de olika modellerna innan du bestämmer dig. Vid eventuella frågor om Adidas hörlurar eller andra produkter i HiFi Klubben står våra duktiga medarbetare redo att svara.

   Se också