HiFi Klubben

Gå till innehåll

Bowers & Wilkins P5 Wireless Trådlös hörlur

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Bowers & Wilkins P5 Wireless Trådlös hörlur

P5 Wireless är otroligt läckra Bluetooth-hörlurar med en fantastiskt klar och naturlig musikåtergivning. Du får äkta läder på huvudbygel och öronkuddar, och du kan även lyssna via kabel t.ex. på flyget. Gedigen lyx in i minsta detalj.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när jag kan beställa denna produkt
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights B&W P5 Wireless – trådlösa och exklusiva Hi-Fi-hörlurar med Bluetooth

 • Enastående ljudkvalitet både trådlöst via Bluetooth (inkl. aptX/Apple AAC) och via kabel
 • Batteritid upp till 17 timmar
 • Exklusiv och solid design i äkta läder och metall
 • Hög bärkomfort
 • Vridbara lurar för enkel transport

P5 Wireless är de första Bluetooth-hörlurarna från den världsberömda engelska högtalarspecialisten Bowers & Wilkins. Här får du samma härliga finish och ljudkvalitet som i kritikerrosade P5 Series 2, men med högkvalitativ trådlös strömning via Bluetooth. De här hörlurarna är så fullmatade med avancerad Hi-Fi-teknik att du knappt kommer att tro dina öron!

P5 Wireless använder samma Bluetooth aptX-teknik som B&W:s exklusiva Bluetooth-högtalare T7, som har satt helt nya standarder i sin kategori. Den stöder också Apple AAC-formatet, så du kan tryggt lita på att du får bästa möjliga ljudkvalitet när du spelar musik via din smartphone, surfplatta eller dator även om du lyssnar trådlöst. De här lurarna kan du dessutom använda oavsett om du har Apple iOS, Android, Mac, PC eller något annat.

Funktionalitet och komfort i toppklass
Det är väldigt enkelt att para ihop P5 Wireless med din Bluetooth-spelare (t.ex. din smartphone), och du kan styra play/paus, ljudstyrka m.m. via kontrollerna på öronkåporna och behöver alltså inte rota runt i fickorna hela tiden. Öronkåporna har även två mikrofoner som hjälper till att ge dig riktigt bra röståtergivning när du pratar i telefon.

Designen i borstat aluminium, rostfritt stål och äkta läder är både unik och solid, så du kan njuta av alla läckra detaljer på dina hörlurar utan att behöva fundera över om de ska hålla för att användas timme ut och timme in, år efter år. Och P5 Wireless kan verkligen användas timme ut och timme in, för det inbyggda batteriet varar ända upp till 17 timmar.

Laddningen sköter du via Micro-USB-kabeln som medföljer, och om du vill spara ström eller behöver använda P5 Wireless på flyget så kan du lyssna via den medföljande minijack-kabeln – med precis samma höga ljudkvalitet!

Komforten med de mjuka, läderklädda skumkuddarna och den vadderade huvudbygeln är något helt i särklass, och när du ska stoppa ner P5 Wireless i ryggsäcken eller resväskan kan du vrida öronkåporna 90 grader så att lurarna blir platta och smidigt glider ner i det mjuka etuiet.

P5 Wireless finns i svart finish.

Beskrivning

B&W P5 Wireless – gjorda för kristallklart trådlöst Hi-fi-ljud
När man skapat P5 Wireless har man genomgående tagit avstamp i B&W:s förnäma tradition som högtalartillverkare av världsklass. Alla tekniska lösningar har utvecklats med målet att erhålla seriöst Hi-Fi-ljud i kombination med trådlös komfort.

För att kunna överföra den höga nivån från P5 Series 2 till en trådlös version har B&W fått ta fram en rad nya och originella tekniska lösningar. Designen har anpassats en aning för att ge plats åt elektronik och batteri, och därför har hela det akustiska systemet fått stämmas av på nytt

B&W har haft största fokus på att P5 Wireless ska kunna spela lika bra oavsett om du kör trådlöst eller med kabel. Därför har all anpassning skett mekaniskt och akustiskt, inte via elektronisk EQ-anpassning av ljudet som hos många konkurrenter.

I P5 Wireless har den inbyggda förstärkaren också fått en egen sektion – den är alltså inte en del av Bluetooth-enheten. På så sätt har B&W lyckats uppnå en linjär och naturlig lyssningsupplevelse, oberoende av ljudkälla och ljudstyrka.

Exklusiva tekniska lösningar hela vägen
Bortsett från de nödvändiga finjusteringarna av designen delar P5 Wireless många av de exklusiva tekniska lösningarna med P5 Series 2. De stora elementen på 40 mm är state-of-the-art-teknik och både magnetsystem och upphängning har optimerats för att ge membranen en perfekt pistongrörelse utan uppbrytning.

Luftventiler med en särskild perforerad film ger en exakt kontroll över luftströmmen från membranens baksida. Baffeln som membranen sitter fast i är extra förstärkt för att eliminera resonans.

Själva talspolen är konstruerad i en koppar- och aluminiumlegering som ger låg vikt, samtidigt som membranen kan röra sig ännu friare, vilket ger en ännu finare återgivning av de högsta frekvenserna. Alla de här detaljerna bekräftar att P5 Wireless är en fulländad Hi-Fi-produkt i kategorins översta toppskikt.

Telefonfunktionalitet i toppkvalitet
Utöver de musikaliska kvaliteterna har B&W också jobbat hårt för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse när du pratar i telefon. P5 Wireless använder därför två mikrofoner och Clear Voice Capture-teknik (CVC 2) som förbättrar röståtergivningen markant. Den ena mikrofonen fokuserar på din röst, medan den extra mikrofonen fångar upp störande ljud från omgivningen och hjälper till att lyfta fram rösten. Mikrofonens utrymme har till och med designats för att minska störande vindljud.

Specifikationer

 • Impedans : 22 ohm (passiv)
 • Anslutning : Stereo-minijack/Bluetooth
 • Kabellängd : 1,2 meter (valfri att använda)
 • Adapter ingår : Nej
 • Type : Slutna dynamiska On Ear-hörlurar
 • Färg : Svart
 • Vikt : 213 gram
 • Frekvensområde : 10 - 20.000Hz
 • Trådlös signalöverföring via Bluetooth
 • Bluetooth 4.1 (inkl. aptX/standard latency, AAC, SBC)
 • Finish i äkta läder, rostfritt stål och borstat aluminium
 • 2 x 40 mm element med neodymmagnetsystem
 • Inbyggt, uppladdningsbart Litiumjonbatteri
 • Batteritid upp till 17 timmar
 • 2 inbyggda mikrofoner för Clear Voice Capture-telefoni (CVC2)
 • Utbytbara öronkuddar
 • Guldpläterad minijack-kabel i OFC-koppar, USB-kabel för laddning, samt transportetui medföljer

* Se listan över kompatibla iPod/iPhone-modeller på B&W:s hemsida

P5 Wireless i test

Bowers & Wilkins

Högtalarna från engelska Bowers & Wilkins är det verktyg man föredrar att använda i många av världens professionella inspelningsstudior. Erfarenheterna härifrån hjälper till att lyfta kvaliteten hos alla B&W-produkter ända upp i toppen av klassen oavsett pris. Det gäller även högtalare för iPod och streaming.

 • Avancerad teknik
 • Raffinerad design
 • Från kompakta modeller till extrem High End
 • Många lösningar för iPod, trådlös streaming m.m.
 • Suveränt urval av inbyggnadshögtalare

Läs mer om Bowers & Wilkins

Mer läsning

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här