Gå till innehåll

Jabra Elite Sport Trådlös in-ear hörlur

{{product.ribbonText}}

Elite Sport är ett par helt kabelfria in-ear-hörlurar med unika funktioner för sport. Med brusreducerande samtalsteknik och röstbaserad coachfunktion som ger dig instruktioner och råd får du en avancerad personlig tränare. Damm- och vattentäta.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Jabra Elite Sport – True Wireless in-ear-hörlurar med avancerade och unika träningsfunktioner

Elite Sport är ett par avancerade hörlurar för alla typer av sport. De är True Wireless, vilket innebär att du helt slipper kablar både till telefonen och mellan öronsnäckorna – utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

Ljudet är riktigt bra för ett par trådlösa hörlurar och öronsnäckorna sluter tätt och stänger ute bakgrundsljud. Elite Sport har utformats för att sitta bra i öronen även vid intensiv träning och häftiga rörelser. De mäter din puls och räknar ut VO2 Max (syreupptagning per minut). Den inbyggda coachfunktionen ger ögonblickligen feedback på dina prestationer och ger dig råd så att du får ut så mycket som möjligt av din träning.

Utformade för att klara alla utmaningar
När det ringer kan du svara via röststyrning och behöver inte bekymra dig över bakgrundsljud från bilar eller vinddrag. Elite Sport har fyra mikrofoner som den skiftar mellan för att undvika störningar på bästa möjliga sätt. När du springer i trafikerade områden kan du också släppa in mer bakgrundsljud för att bättre kunna uppfatta vad som händer i omgivningen.

Elite Sport är både damm- och vattentäta och kan därför klara även långa, tuffa löprundor, cykelturer eller pass på gymmet. Du kan till och med skölja snäckorna under vattenkranen när du vill rengöra dem.

Det inbyggda Bluetooth-chipset är av hög kvalitet så att du slipper irriterande bortfall precis när du lägger in slutspurten. Öronsnäckorna använder magnetisk induktion för att kommunicera med varandra, och därför kommer ljudet i höger och vänster kanal aldrig "ur synk", som du kan uppleva med vissa Bluetooth-baserade alternativ.

Elite Sport finns i svart finish.

Beskrivning

Laddningsask med 6 extra timmar
Till dina Elite Sport medföljer en laddningsask som du kan förvara och ladda dina hörlurar i. Asken har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som kan ladda hörlurarna fullt två gånger, vilket motsvarar 2 x 3 timmars speltid. Du kan ladda asken och öronsnäckorna samtidigt, så du får med dig ström för 9 timmars speltid. Laddningen börjar så snart du stoppar snäckorna i asken.

Följ dina framsteg med Sport Life-appen
Jabra Sport Life är en app till dina hörlurar där du kan planera, följa och utvärdera dina prestationer. Här kan du sätta upp mål för din träning, se dina rundor och jämföra dina resultat. Elite Sport är också kompatibel med många andra sportappar så att du kan överföra dina resultat till den app du själv föredrar.

Enkla att använda och konfigurera
Elite Sport har inbyggd mikrofon och knappar för smartphone-navigering (volym, start/stopp, nästa/föregående, besvara/avvisa samtal, ring tillbaka). På så sätt kan du använda hörlurarna som headset tillsammans med din telefon och slipper ta av dig lurarna när det ringer.*

När du startar Elite Sport första gången kommer du att höra en röst som guidar dig genom Bluetooth-konfigureringen, något som är väl så behändigt om det till exempel är första gången du ska parkoppla två enheter med varandra och inte är helt bekant med hur du ska gå till väga.

* Smartphone-hanteringen är beroende av vilken telefonmodell du har. Ta gärna med din smartphone till butiken och testa.

Specifikationer

 • Impedans : 16 ohm
 • Type : Trådlösa, dynamiska in-ear-hörlurar
 • Färg : Svart
 • Vikt : 6,5 x 2 gram (hörlurar), 67 gram (laddningsask)
 • Känslighet: 103 dB/mW
 • Bluetooth 4.1
 • 4 inbyggda mikrofoner
 • Anslutning mellan höger/vänster kanal sker via magnetisk induktion
 • Inbyggt uppladdningsbart batteri med upp till 3 timmars speltid
 • Laddningsask med kapacitet för upp till 6 timmars speltid
 • Kan stå emot fukt och svett (IP67-certifierade)
 • Kan parkopplas med upp till 8 enheter
 • Fjärrkontroll på snäcka*
 • Medföljande tillbehör: laddningsask, 3 par EarGels i silikon, 3 par EarGels i skum, 3 par EarWings, micro USB-kabel för laddning

* Smartphone-hanteringen är beroende av vilken telefonmodell du har. Ta gärna med din smartphone till butiken och testa.

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här