Hopp til innhold

Elegant hifi
för ett vackert hem

Även om du drömmer om bra ljud behöver du inte kompromissa med inredningen. På HiFi Klubben hittar du lösningar som kombinerar smarta och kompakta anläggningar med hög ljudkvalitet och snygg design. Du kan utan problem få en läcker hifi-anläggning till ett vettigt pris, men du kan också gå all-in och välja en helt sanslös lyxlösning. 

1. EN PRISVÄNLIG HIFI-ANLÄGGNING

Denon CEOL är en kompakt och läcker streaming-minianläggning med multiroom-funktionen HEOS inbyggd, bra hifi-ljud, CD, FM och samma anslutningar som på en traditionell anläggning. Tillsammans med de välspelande, otroligt kompakta högtalarna SPEKTOR 1 från DALI får du en komplett och stilren stereoanläggning som knappt tar någon plats i hyllan.

2. EN ELEGANT HIFI-ANLÄGGNING

PMA-150H är en superkompakt minianläggning med snygg aluminiumfinish, enastående hifi-ljud och multiroom-funktionen HEOS inbyggd. Komplettera med ett par kompakta OPTICON 2-högtalare från DALI så har du en elegant, flexibel och ytterst välspelande stereoanläggning som gör sig fint i varje vardagsrum. Matchande CD-spelare kan köpas separat.

3. EN EXKLUSIV HIFI-ANLÄGGNING

NAD M10 är en kompakt och exklusiv streaminganläggning med ljudkvalitet i kompromisslös High End-kvalitet. Du får multiroom-lösningen Bluesound inbyggd, ett snyggt utförande i metall och glas, inkl. stor touchdisplay i färg. Tillsammans med ett par 707 S2 från Bowers & Wilkins har du en fulländad hifi-anläggning som gör gott för både öron och inredning.

GE ANLÄGGNINGEN EN SNYGGG HIFI-MÖBEL

unnu är en funktionell hifi-möbel med finish i toppklass, där du kan presentera din anläggning från dess bästa sida eller dölja den bakom eleganta tygluckor om du bara vill njuta av det fina ljudet. Ett otal kombinationsmöjligheter gör att det alltid finns en lösning som passar både din inredning och din anläggning.