Hopp til innhold

Äkta hifi och snygg design för alla behov

NY 600-SERIE FRÅN
B&W

Den nya generationen av Bowers & Wilkins 600-serie har fått en ny fräsch design och samtliga element har uppgraderats i förhållande till de storsäljande föregångarna. Här får du en helhetsupplevelse på en helt ny nivå.

B&W:s nya 600-serie omfattar en golvhögtalare, två kompakta högtalare, en centerhögtalare och hela tre subbasar, så du kan fritt kombinera dig fram till ett komplett system som passar just ditt behov. Seriens design är mer stilren och elegant än någonsin och fronterna med silkesmatt svart eller vit finish har tygfront som fästs med magneter. Det här gör att de snygga elementen kommer till sin fulla rätt så att din högtalare från 600-serien kan bli en elegant möbel i ditt vardagsrum både med och utan frontskyddet i tyg.

Nautilus Decoupled Double Dome – en diskant utan missljud

B&W:s unika och patenterade Nautilus-diskant har under många år varit standard på nästan alla deras högtalare. Seriens membran i aluminium har samma sandwich-konstruktion som användes i föregångarna 600 S2 och CM S2, men i den här generationen har B&W dessutom lånat magnetsystemet från den exklusiva 700-serien, så ljudet är renare och mer detaljerat än någonsin tidigare.

Ljudet är renare och mer detaljerat än någonsin tidigare

Continuum (kuhn-tin-you-uhm)

De eleganta silverfärgade membranen i 600-serien är gjorda av vävd Continuum. Det här är ett helt unikt material, där B&W har nästintill perfekt kontroll över uppbrytning och spridning utifrån det tonområde elementet ska täcka. Continuum-elementen utvecklades ursprungligen för de påkostade High End-högtalarna i 800-serien och det nya materialet ger ett membran som uppför sig precis enligt önskemålen – och ger en förvrängning som tagits ner på en nivå som du bokstavligt talat aldrig hört!

FST– ett unikt mellanregister med unika kvaliteter

Golvmodellen 603 är en äkta 3-vägsmodell som är bestyckad med B&W:s unika ”kantlösa” Continuum FST-mellanregister. FST-elementet är konstruerat utan den traditionella kantupphängning som vanliga element brukar ha, och detta ger en extremt välupplöst och neutral återgivning av röster och instrument. Elementet är konstruerat för att sprida alla frekvenser i arbetsområdet lika bra, så du behöver inte sitta i en viss position för att kunna njuta av musiken optimalt.

Less is more

Precis som i deras dyraste serier har Bowers & Wilkins i 600-serien gjort samspelet mellan elementen så pass optimalt att delningsfiltret kan reduceras till väldigt få komponenter som i gengäld är av mycket hög kvalitet. Färre komponenter ger en mer direkt signalväg som åter igen ger bättre ljud. De kraftiga skruvterminalerna på bakpanelen är hämtade från 700-serien och du har också möjlighet att bi-wire-koppla högtalaren så att du kan krama de sista resurserna ur systemet.

B&W 600-serien finns i matt svart eller matt vit finish.