Hopp til innhold

Det ultimata trådlösa hifi-systemet

BOWERS & WILKINS
FORMATION

Formation från Bowers & Wilkins är ett genombrott inom trådlös hifi. Ett exklusivt trådlöst musiksystem som ger dig alla trådlösa möjligheter med kompromisslös ljudkvalitet och en enastående originell och läcker design. Den nya referensen!

Ända sedan de första trådlösa hifi-systemen kom ut på marknaden har du varit tvungen att kompromissa med antingen ljudkvalitet, användarvänlighet eller design för att uppnå det allra bästa. Med Formation-systemet från Bowers & Wilkins kan du sluta fundera – här är äntligen en musiklösning i den exklusiva lyxklassen som ger dig allt på ett bräde:

  • Unik design med finish i världsklass
  • Suverän användarvänlighet
  • Multiroom med perfekt synkronisering
  • Superstabilt nätverk
  • Lösningar för både full hifi-stereo och TV-ljud
  • Kan kombineras med din nuvarande anläggning
  • Audiofilt ljud i 24-bitars HD-upplösning

Formation är kort sagt det trådlösa musiksystem som ger dig ett enastående alternativ om du vill ha det bästa av det bästa. Här kombineras Bowers & Wilkins legendariska ljudkvalitet med en fantastisk design och det senaste inom banbrytande trådlös teknik. Hjärtat i varje Formation-produkt är ett skräddarsytt ljudsystem som Bowers & Wilkins utvecklat helt från grunden – en plattform som kommer att utgöra grunden för ännu fler suveräna Formation-produkter i framtiden.

Formation Wedge – trådlös högtalare i suverän kvalitet

Formation Wedge är en trådlös högtalare med kvalitet, design och finish som ligger på en nivå du aldrig tidigare upplevt. Den fyller även större rum med välljud utan att samtidigt fylla upp rummet med en stor anläggning, och den unika designen finns i både svart/valnöt och silver/vitt, så du kan få ett optimalt visuellt intryck även i väldigt exklusiva hem. Det dedikerade FST-mellanregistret och det elegant formpressade bakre kabinettet i trä är lösningar hämtade direkt från B&:s legendariska 800-serie.

Formation Bar – en ny värld inom TV-ljud

Med Formation Bar kan du på en och samma gång få läckert ljud till din TV och alla andra fantastiska trådlösa möjligheter Formation erbjuder. Hela nio inbyggda element – inklusive en dedikerad centerkanal – samarbetar för att göra både TV-ljud, filmljud och musik till en exklusiv upplevelse, och designen sätter en helt ny standard i soundbar-kategorin. Det här är inte bara en fyrkantig planka som andra soundbar-högtalare – den är ett exklusivt stycke brukskonst som kommer att berika ditt hem även på det visuella planet.

Formation Bass – fyll vardagsrummet med trådlös djupbas

Formation Bass är en enastående elegant trådlös subbas som ger både musik, filmljud, TV och gaming fyllighet och råstyrka oavsett om du använder den tillsammans med Formation Duo, Formation Wedge eller Formation Bar. Dubbla element monterade rygg mot rygg och Dynamic EQ får Formation Bass att leverera något helt otroligt, och både placering och konfigurering är okomplicerat.

Formation Duo – äkta trådlösa hifi-stereohögtalare

Nu kan du för första gången få en helt äkta Bowers & Wilkins-upplevelse i High End-klass från ett trådlöst högtalarpar. Formation Duo innebär en helt ny högtalardesign som hämtar ett pärlband av avancerade B&W-tekniker och placerar dem i ett elegant kabinett med Matrix-stagning – med inspiration hämtad från 800-serien. Hela 2 x 125 inbyggda watt i varje högtalare, trådlösa state-of-the-art-lösningar och suverän användarvänlighet gör Formation Duo till en ultimat musiklösning. Svart eller vit finish.

Formation Audio – trådlös lyx till din nuvarande anläggning

Älskar du din nuvarande anläggning eller de högtalare du har idag? Med denna audiofila trådlösa multiroom-musikstreamer kan du låta alltsammans bli en del av Formation-familjen. Du får trådlös streaming i världsklass på anläggningen och kan ansluta CD, skivspelare eller andra musikkällor och skicka ljudet trådlöst till Formation-högtalare i andra rum. Kompromisslös multiroom-lösning från Bowers & Wilkins!

Bowers & Wilkins Formation er den nye reference for trådløse musiksystemer – oplev det i HiFi Klubben!