Hopp til innhold

HEOS
SÅ KOMMER DU IGÅNG MED HEOS
 

HEOS by Denon är ett helt komplett multiroom-system med snygga och användarvänliga lösningar för både trådlös musik, hifi, TV och hemmabio. Du behöver bara välja var du vill börja – sedan går resten som en dans.

För att komma igång med HEOS behöver du din smartphone, ditt trådlösa nätverk (wifi) och en streamingtjänst som du kan spela musik från (Spotify, TIDAL, Napster, Deezer m.fl.). Musiken väljer du direkt i HEOS-appen, oavsett om du vill lyssna på radio över nätet eller spela från någon streamingtjänst. När det är på plats kan du välja mellan flera olika HEOS-lösningar som du senare kan kombinera kors och tvärs.

Trådlös högtalare – smidigt och flexibelt

HEOS har trådlösa högtalare för både små och stora rum, och till den kompakta HEOS 1 kan du till och med få en smart batterimodul så att du även kan spela musik trådlöst ute på balkongen och andra ställen där det kanske inte finns något eluttag till hands. De större modellerna HEOS 3HEOS 5 och HEOS 7 spelar högre och fylligare och är en behändig lösning för till exempel kök, arbetsrum, barnrum och sovrum.

Om du vill ha stort ljud och samtidigt ha en helt trådlös lösning, så kan du konfigurera två likadana HEOS-högtalare till att spela höger och vänster kanal i stereo. På så sätt får du en mycket mer realistisk ljudupplevelse än med enda högtalare, och det är ett bra alternativ i många rum där du inte vill ha en separat anläggning stående.

Hifi-anläggning med HEOS – en dröm för musikälskare

Det finns fortfarande inte något som överträffar en riktig anläggning med riktiga hifi-högtalare när det handlar om bra ljud och stora musikupplevelser. Så det är fortfarande nummer ett när du ska ha ljud i vardagsrummet, eller vart du nu än beger dig när du får lust att verkligen lyssna på musik. HEOS kan klara den här uppgiften på flera fina sätt, helt beroende på vad du behöver.

HEOS Amp är en trådlös minianläggning med inbyggd förstärkare, där allt du behöver göra är att koppla in två hifi-högtalare som du själv väljer. När du väl har riggat anläggningen är den lika smidig att använda som en trådlös högtalare, men du får mycket bättre ljud. Den EISA-belönade minianläggningen CEOL N10 från Denon ger dig inbyggd HEOS-funktion, och här får du även inbyggd CD-spelare, FM-radio, digital anslutning för TV-ljud och många andra behändiga finesser. En kompakt, lättanvänd lösning som låter ytterst bra och kan tillgodose de flesta behov.

Vill du ha ännu mer? Då kan du få HEOS i full storlek med Denons musikstreamer DNP-800 och den matchande förstärkaren PMA-800. Här får du samma stora och starka ljud som du får från en traditionell stereoanläggning, men samtidigt får du även alla nya smarta möjligheter och smidig trådlös användning – det bästa från den gamla och den nya musikens värld samtidigt!

Alla de här lösningarna (inkl. hemmabiolösningen nedan) är fullständigt integrerade med resten av HEOS-systemet, vilket gör att du fritt kan lägga till trådlösa högtalare i andra rum. Och både du och resten av familjen kan styra hela rasket från varsin HEOS-app.

Hemmabio med HEOS – den kompletta lösningen

Flera hemmabioreceivrar från Denon har inbyggd HEOS-funktion så att du får multiroom på köpet. Om du gillar både hemmabio och musik så är det här en helt perfekt lösning. När du inte ser på film kan du lyssna på musik trådlöst i mycket hög kvalitet och styra allt direkt från HEOS-appen. Så du behöver aldrig fundera över att du sitter och styr en komplett hemmabioanläggning – det har Denon redan tänkt på åt dig.

Om du föredrar en soundbar-lösning kan du välja mellan två fina HEOS-modeller – HEOS HomeCinema HS2 och HEOS Bar – som ger dig fint TV-ljud och massor av spännande alternativ, till exempel trådlös subbas och möjligheten att ha två trådlösa surround-bakhögtalare.

HEOS för mindre rum

Med en trådlös högtalare får du musik på ett smidigt sätt utan att behöva en separat anläggning. Små högtalare (som eventuellt kan drivas med batteri) för små rum, större högtalare för större rum.

HEOS för stora musikupplevelser

En riktig hifi-anläggning med två högtalare är fortfarande bästa sättet att få stora musikupplevelser. HEOS har både trådlösa minianläggningar och lösningar i full storlek.

HEOS i din hemmabio

Flera hemmabioreceivrar från Denon har inbyggd HEOS-funktion så att du får multiroom på köpet. Med unika HEOS AVR blir det smidigare än någonsin.