Hopp til innhold

IR BlasterFjärrkontroll

Med detta lilla infraröda öga kan du få Flic-funktionalitet för alla dina apparater, även om de inte har wifi. Används tillsammans med Flic Hub.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Flic IR Blaster – infraröd sändare för fjärrstyrning av alla apparater via Flic

Flic IR Blaster är en liten infraröd sändare (IR Blaster) som kan lära sig de infraröda signalerna för din anläggning eller TV:ns fjärrkontroll. Det innebär att du via Flic Hub och en Flic Button kan få en snabb genväg till funktionerna på din fjärrkontroll, även om apparaten i fråga inte har någon inbyggd nätverksfunktion. Sedan är du redo att snabbt kunna använda TV, anläggning eller nästan vad som helst som är utrustat med en fjärrkontroll.

Du kopplar bara IR Blaster till din Flic Hub och placerar sändaren inom räckvidd för ögat på IR-mottagaren på apparaten (exempelvis TV:n). Sedan omvandlar Flic Hub ditt tryck på Flic Smart Button till en infraröd signal som apparaten förstår. Du kan till exempel starta eller stänga anläggningen, skruva ner ljudet om telefonen ringer, eller vad du nu kan tänkas vilja styra.

Tänk på att din Flic Hub och IR-sändare ska placeras relativt nära apparaten (till exempel TV:n) så att de är inom räckhåll för IR-signalen.

Höjdpunkter

  • Smart och snabb trådlös IR-styrning av musikspelare, TV och annan utrustning via Flic Smart Button och Flic Hub
  • Apparaterna behöver inte ha inbyggd wifi eller Bluetooth
  • Läs sig signalerna från din existerande fjärrkontroll
  • Snabb konfigurering
  • 18 månaders batteritid