Hopp til innhold
Jabra Jabra ELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless Charger Aktiva in-ear-hörlurar Aktiva in-ear-hörlurar

JabraELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless ChargerAktiva in-ear-hörlurar

Njut av sport och träning med full trådlös frihet och stort ljud i öronen. De tål väder och vind och laddningsetuiet kan laddas trådlöst.
system2 789:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite Active 75t Wireless Charging – läckra, robusta och välspelande True Wireless-in-ear-lurar för sport och träning med trådlös laddning

Elite Active 75t WLC är smarta True Wireless-hörlurar som har en perfekt design för en aktiv livsstil med sport och träning. De klarar allt du kan komma på att utsätta dem för när det gäller vatten, svett och damm – i varje fall så länge du inte spenderar några timmar på botten av en pool.

Passformen med de nyutvecklade gummiadaptrarna är oöverträffad, och när de väl sitter rätt i hörselgången får du en imponerande ljudkvalitet med djup och härlig bas, samtidigt som du får en effektiv isolering mot störande ljud i omgivningen. Jabra är själva så stolta över den här detaljen att de döpt den till PNC – Passive Noise Cancellation.

Du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare, som du kanske redan har liggande till din telefon. Annars finns de att köpa för en ganska rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan– så tankar du ström till batteriet helt automatiskt Du kan också ladda via USB-kabeln som medföljer om du föredrar det.

Skön musik dagen lång

Du kan lyssna på musik i ända upp till 7,5 timmar på en laddning, och via laddningsetuiet som medföljer kan du tanka ström för ytterligare 20,5 timmar. Om du ändå får slut på ström tar det bara 15 minuters snabbladdning att få 60 minuters batteritid. Etuiet tar nästan ingen plats och får enkelt plats i fickan. Här har du verkligen ett par sköna och diskreta-hörlurar som du kan använda hela dagen.

Jabra Elite Active 75t WLC finns med finish i Grey (mörkgrå). Öronadaptrar i olika storlekar, laddningsetui och USB-C-kabel för laddning medföljer.

Systemet innehåller:

Mer bilder på Jabra ELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless Charger

Jabra Jabra ELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless Charger Aktiva in-ear-hörlurar Aktiva in-ear-hörlurar

Höjdpunkter

  • Perfekta för sport och träning
  • Dammskyddade och vattentäta (IP57)
  • Förträfflig passform med supereffektiv passiv dämpning av störande ljud
  • 7,5 timmars speltid (28 extra timmar med laddningsetui)
  • Smart laddningsetui som kan laddas trådlöst