HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HiFi Klubben Stockholm söker personal

Nu finns det äntligen ett par tjänster att söka på HiFi Klubben i Stockholm

Är du en teknikintresserad student som vill jobba extra, eller vill du jobba i butik på heltid/deltid?
Vi har nu ett antal platser som butikssäljare att erbjuda.

Vi har generellt sett en väldigt låg personalomsättning men då vi är inne i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare i Stockholmsområdet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är glad, entusiastisk flexibel och utåtriktad. Arbetet består i grund och botten av att hjälpa våra kunder att hitta rätt produkter. Vi är noga med att alla ljud och bildlösningar skall vara anpassade efter våra kunders verkliga behov. Detta gäller oavsett om det är en anläggning för några tusenlappar eller ett helt system för flera hundra tusen kronor.

För oss är det viktigaste att du kan förmedla din kunskap och entusiasm gällande våra produkter till kunderna som behöver vägledning. Vi är stolta över att alltid vara en ärlig rådgivare och det är en av anledningarna till att vi anses ha marknadens bästa kundservice.

Vi ser tidigare erfarenhet av försäljning samt intresse för våra produkter som meriterande men vi kommer givetvis att internutbilda samtliga nyanställda i vår säljteknik samt på våra produkter. Det innebär att även om tidigare säljerfarenhet saknas kan du vara helt rätt person för oss. Det är för oss mycket viktigare att du har rätt inställning, brinner för produkterna vi säljer, samt tacklar utmaningar med ett leende, än att du har ett långt CV.

HiFi Klubben är en arbetsplats med god gemenskap där det finns gott om möjligheter att utvecklas, både på det personliga och yrkesmässiga planet. Detta är en av anledningarna till att vi nu söker nya medarbetare, då tidigare kollegor har gått vidare till nya tjänster inom företaget.

Vi har idag butiker i Kungens kurva, Sveavägen, Sickla, Flemminggatan, Ringvägen och Täby. Vid anställning kommer du ha en butik som primär arbetsplats (lite beroende på anställningsgrad) men givetvis ingår det att kunna hoppa in i samtliga butiker när behov finns.

Vi ser fram emot att ta emot ditt personliga brev och CV där du kan förklara för oss varför just du är rätt person att anställa på HiFi Klubben i Stockholm. Ifall du har en speciell preferens för en eller flera av ovanstående butiker ber vi dig att ta med detta i ansökan.

Intervjuer sker löpande i Stockholm.
Sista ansökningsdagen är 2019-11-06.
Skicka ansökan till nedanstående mailadress.

Väl mött.
Med vänlig hälsning

Andreas Bergqvist
Retail Manager HiFi Klubben Sverige
anb@hifiklubben.se
0701-888 617