Gå till innehåll

AudioQuest BiWire Jumper Copper Kabel

{{product.ribbonText}}

BiWire Jumper Copper är en snabb genväg till bättre ljud om dina högtalare har biwire-anslutningar med metallbyglar mellan de två terminalparen. Byta ut byglarna mot den här kvalitetskabeln och ge musiken ny luft och dynamik.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /paket

{{product.sellableOnWebText}}

Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest BiWire Jumper Copper – bättre ljud till högtalare med biwire-terminaler

 • För högtalare med biwire-terminaler
 • Exklusiva ledare i massiv koppar av typen PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
 • Solida kopparkontakter med silverpläterade kontaktytor
 • Monterad på ett ögonblick en gång för alla
 • Kan konfigureras för alla behov på beställning

BiWire Jumper Copper är en enkel och ofta förbisedd genväg till bättre ljud om dina högtalare har biwire-anslutningar med metallbyglar för att ansluta de två terminalparen. Om du av en eller annan anledning föredrar singlewire-högtalarkablar – och det är det många som gör – ska terminalerna kopplas ihop för att hela signalen ska gå fram till alla enheter i högtalaren.

Till det här ändamålet använder högtalartillverkarna i regel guldpläterade metallbyglar. Men även om de är snygga är de inte helt optimala när det gäller att leda en komplex ljudsignal. Genom att använda AudioQuests exklusiva jumperkablar slipper du den ljudförsämring byglarna orsakar, och får ut maximalt av både dina singlewire-högtalarkablar och resten av anläggningen.

Exklusiva ledare och exklusiva kontakter
BiWire Jumper Copper har ledare i ultraren PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Den här metallen har AudioQuest bearbetat för att ge den en extremt jämn yta, och det är just längs ytan merparten av signalen färdas. PSC+ har en ledningsförmåga som överträffar alla andra koppartyper, även utan silverplätering. Kontakterna har också ett utförande i ren koppar med silverpläterade kontaktytor – en lösning med ännu bättre ledningsförmåga än den vanliga guldpläteringen.

BiWire Jumper Copper är redan en exklusiv lösning, men om du har högtalare i den tunga High End-klassen kan du krama de allra sista promilledropparna av kvalitet ur dem genom att istället välja BiWire Jumper Silver med ledare i rent silver.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Beskrivning

AudioQuest BiWire Jumper Copper – så lätt är det att få bättre ljud
Ta bort metallbyglarna mellan de två högtalarterminalerna och sätt dit BiWire Jumpers istället. Det är allt du behöver göra för att få bättre dynamik, fler detaljer och ett bättre ljud rent allmänt. I vissa fall är skillnaden så påtaglig att den en gång för alla sätter punkt för alla diskussioner kring vilken betydelse en bra kabel har för ljudkvaliteten!

Teoretisk sett bör huvudkabeln alltid gå till diskant-terminalerna och byglarna/jumper-kablarna leda signalen vidare till bas/mellanregister. På så sätt utnyttjar du all metall i högtalarkabeln till diskanten, som är mest känslig för oregelbundenheter. Det här är dock inget som hindrar att du ansluter kabel och jumpers på andra hållet om dina öron säger att det här är den bästa lösningen för just ditt system.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Specifikationer

 • "Jumper"-högtalarkabel för att koppla samman terminaler på bi-wire-anslutningar
 • Silverpläterade kontakter i ren koppar
 • Längd: ca 20 cm inkl. kontakt
 • 4 st. för 2 högtalare
 • Färg: brun/svart
 • Anslutning: spade > banan (andra konfigurationer kan levereras på beställning)
 • Ledarmaterial: massiv PSC+ (Perfect-Surface Copper+)

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Recensioner

0,0

Baserat på 0 recensioner från kräsna medlemmar

AudioQuest – Hi-Fi-kablar i världsklass

AudioQuest är världens ledande leverantör av högkvalitativa kablar för Hi-Fi och hemmabio. Det finns en läcker AudioQuest-lösning för praktiskt taget alla ändamål, oavsett om ambitionerna ligger på budgetnivå eller extrem High End-nivå!

 • Kabelteknik i världsklass för Hi-Fi och hemmabio
 • Enormt urval
 • Elegant och solid design
 • Både kablar och Hi-Fi-tillbehör (inkl. DAC:ar och hörlurar)
 • Lösningar för både budgetklass och extrem High End. 

Läs mer om AudioQuest

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här