Shop Menu

HiFi Klubben

Gå till innehåll
Outlet Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Högtalarkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paket
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Högtalarkabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} paket

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Jupiter BiWire Jumpers är en genväg till bättre ljud om du har High End-högtalare med bi-wire-anslutningar. Använd den här silverkabeln mellan terminalerna för ny luft och dynamik i musiken. Både för banan- och spadkontakter, levereras i 4-pack.

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers – exklusiva jumper-kablar i PSS-silver för High End-högtalare med bi-wire-terminaler

 • För High End-högtalare med bi-wire-terminaler
 • Exklusiva ledare i massivt PSS-silver (Perfect-Surface Silver) 
 • Solida kopparkontakter med silverpläterade kontaktytor
 • Monterad på ett ögonblick en gång för alla
 • Kan beställas i valfri spad/banan-konfiguration

Jupiter BiWire Jumpers är exklusiva jumper-kablar som du kan använda till att koppla ihop de två terminalparen på en High End-högtalare med bi-wire-anslutningar. De här terminalerna ska kopplas ihop inbördes om du av någon anledning föredrar single-wire-högtalarkablar. Och det är det många som gör.

För det här ändamålet använder högtalartillverkarna i regel guldpläterade metallbyglar. Men även om de är snygga är de inte helt optimala när det gäller att leda en komplex ljudsignal. Genom att använda AudioQuests exklusiva jumperkablar slipper du den ljudförsämring byglarna orsakar, och får ut maximalt av både dina single-wire-högtalarkablar och resten av anläggningen.

Exklusiva PSS-silverledare och exklusiva silverpläterade kontakter
Jupiter har ledare i ultrarent PSS-silver (Perfect-Surface Silver). Silver är redan från början världens bästa metall när det gäller att leda elektrisk ström, och i PSS-kvaliteten har AudioQuest bearbetat ytan för att få den extremt jämn. Det är just längs ytan merparten av signalen färdas, och PSS-silver får därför en helt enastående ledningsförmåga. Kontakterna har också ett utförande i ren koppar med silverpläterade kontaktytor – en lösning med ännu bättre ledningsförmåga än den vanliga guldpläteringen.

Jupiter BiWire Jumpers finns som standard i spade-till-banan-version och levereras i uppsättningar om 4 stycken. Andra konfigurationer kan tas hem på beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Specifikationer

 • Jumper-kabel för att koppla ihop bi-wire-terminaler på högtalare
 • Triple-SST Hyperlitz-geometri
 • Ledarmaterial: Massivt PSS-silver (Perfect-Surface Silver)
 • Silverpläterade kontakter i ren koppar 
 • Längd: ca 20 cm inkl. kontakt
 • Färg: blå/röd
 • Anslutning: spade > banan (andra konfigurationer kan levereras på beställning)

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning