HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest ThunderBird ZERO Högtalarkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest ThunderBird ZERO Högtalarkabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

ThunderBird ZERO är en kraftig och extremt avancerad högtalarkabel med ZERO-teknik och massiva ledare i ultraren PSC+-koppar. En kompromisslös kabellösning för stora High End-anläggningar med stora högtalare. 72V DBS-system.

AudioQuest ThunderBird ZERO – kompromisslös högtalarkabel för stora High End-anläggningar

 • ZERO-teknik för förlustfri signalöverföring med ultimat dynamik
 • Ledare i massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
 • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
 • 72V DBS (Dielectric-Bias System) och kolbaserad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
 • Kan beställas i längder och konfigurationer för varje behov

ThunderBird ZERO är en väldigt kraftig och avancerad högtalarkabel med solidcore-ledare utförda i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Ytan på den här metallen är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering. Den här högtalarkabeln överför hela musiksignalen med ett absolut minimum av färgning och signalförlust, även med väldigt kraftiga effektförstärkare och stora, strömslukande High End-högtalare.

ZERO – en osynlig högtalarkabel
AudioQuest har utvecklat ThunderBird ZERO för att vara elektriskt ’osynlig’ i samspelet mellan förstärkare och högtalare. Dessa har redan på förhand en utmaning i att matcha förstärkarens utgångsimpedans mot högtalarens impedans (elektriska motstånd), som varierar i takt med frekvenserna i musiksignalen. Den traditionella lösningen är ofta att konstruerad kabeln med en impedans som ligger runt en vanlig högtalares genomsnittsvärde. Men kabeln kommer fortfarande att vara en elektrisk flaskhals och felkälla.

Med ZERO-tekniken har AudioQuest med andra ord skapat en kabel helt utan den vanliga impedansen, och kommer därför att släppa igenom hela signalen praktiskt taget opåverkad, utan kompression eller förvrängning. Resultatet är bättre dynamisk kontrast, bättre transient-respons och en friare bas som verkligen fullkomligt kan explodera i rummet.

ThunderBird levereras också i en särskild BASS-version som är avsedd att överföra bas och mellanregister i bi-wire-konfigurationer. Den här kabeln är en aning enklare till sin konstruktion jämfört med ZERO, vilket återspeglas på prislappen. Samtidigt fungerar den bara för just det här ändamålet.

Högtalarkabeln AudioQuest ThunderBird ZERO levereras som standard i single-wire-utgåva (2 x banan > 2 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

Specifikationer

 • Anslutning : Kallsvetsade silverpläterade banankontakter
 • Kabellängd : 2 / 2,5 / 3 / 3,5 / 4 meter, single-wire
 • Type : Högtalarkabel
 • Färg : Svart/blå
 • Ledarmaterial: PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
 • Ledartvärsnitt: 2 x 4,73 mm2
 • DBS (Dielectric-Bias System)
 • Kolbaserad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
 • Levereras som standard i single-wire-utgåva (2 x banan > 2 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning