HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Black Edition IN1 Signalkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Black Edition IN1 Signalkabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Black Edition IN1 är en avancerad signalkabel som med sina exklusiva tekniska lösningar även kan matcha de krav som ställs av väldigt kräsna audiofila öron. Du får bland annat silverpläterade OFC-ledare och exklusiva rodium-klädda kontakter.

Argon Black Edition IN1 – avancerad signalkabel med audiofila kvaliteter
Black Edition IN1 är en avancerad signalkabel som med sina exklusiva tekniska lösningar även kan matcha de krav som ställs av väldigt kräsna audiofila öron. För att säkerställa en perfekt signalöverföring är ledarna i OFC-koppar silverpläterade, och kontaktytorna på de lyxiga mässingkontakterna har fått ett påkostat ytskikt av rodium – en detalj, som vanligtvis är förbehållen renodlade High End-kablar.

Om du vill ge dina öron och din anläggning ultimata kablar utan att behöva gräva riktigt djupt i plånboken så är Black Edition IN1 en perfekt lösning.

Tredubbel skärmning och enkel att hantera
Även den tredubbla skärmningen har fått ett extra lyft i Black Edition IN1 jämfört med de billigare Argon-kablarna. OFC-kopparväven har hela 112 enkelledare med tennbeläggning som ger suverän ledningsförmåga. Skärmningens tredje lager utgörs av en flexibel och elektriskt ledande PVC-folie, och den djupsvarta ytterkappan utgörs också av PVC. Det här ger en väldigt flexibel konstruktion som är avsevärt enklare att hantera än många andra alternativ som är lika kraftiga.

Black Edition IN1 finns i 1 meters längd samt en extra kort version på 0,6 meter. Sistnämnda är särskilt praktiskt om du vill ha så lite kabeltrassel som möjligt bakom komponenter som ändå står kloss intill varandra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Specifikationer

  • Anslutning : Phono/RCA
  • Ledarmaterial : 99,99 ren silverpläterad OFC-koppar
  • Skärmning : Tredubbel (OFC-koppar + ledande PVC)
  • Kabellängd : 0,6 och 1 meter
  • Type : Signalkabel
  • Färg : Svart
  • Skärmning i OFC-koppar med 112 enkelledare
  • Mässingkontakter med rodiumbelagda kontaktytor
  • Isolering i polyetylen, ytterkappa i PVC

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning