Shop Menu

HiFi Klubben

Gå till innehåll
Outlet Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Blue Edition IN1 Signalkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Blue Edition IN1 Signalkabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Blue Edition IN1 är en väldigt välkonstruerad signalkabel som kan leva upp till kraven i tyngre anläggningar. Tredubbel skärmning och solida kontakter i svarvad aluminium är några av de fina detaljer du får – plus bra ljud för varenda krona.

Argon Blue Edition IN1 – välkonstruerad och välljudande signalkabel
Blue Edition IN1 är en särdeles välkonstruerad signalkabel som kommer att locka fram alla kvaliteter i en bra anläggning. Som i de billigare Argon-kablarna får du ledare i 99,99 % ren, syrefri koppar, men här har man även applicerat en tredubbel skärmning, även den i OFC-koppar, och de solida kontakterna har ett läckert utförande i svartlackerad svarvad aluminium. Ett konsekvent fokus på precision resulterar i ett detaljrikt och dynamiskt ljud som verkligen är i den övre änden av skalan för en kabel i den här prisklassen.

Blue Edition IN1 finns i 1 och 2 meters längd samt en extra kort version på 0,6 meter. Sistnämnda är särskilt praktiskt om du vill ha så lite kabeltrassel som möjligt bakom komponenter som ändå står kloss intill varandra.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De klena lakritssnören till kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en Hi-Fi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du full ljudkvalitet och ägarglädje från din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget märke
Argon Audio är Hi-Fi Klubbens eget märke och bygger på mer än 30 års erfarenhet av branschen. Målet med Argon är att erbjuda dig Hi-Fi-produkter av mycket hög kvalitet till en låg kostnad. Argon tillverkas efter Hi-Fi Klubbens specifikationer av handplockade tillverkare i Asien, och eftersom vi har full kontroll genom hela processen kan vi ge produkterna precis de egenskaper och funktioner som passar dina behov. Argon är enastående valuta för pengarna – varje gång!

Specifikationer

  • Anslutning : Phono/RCA
  • Ledarmaterial : 99,99 ren OFC-koppar
  • Skärmning : Tredubbel
  • Kabellängd : 0,6, 1 och 2 meter
  • Type : Signalkabel
  • Färg : Vit
  • Skärmning i OFC-koppar med 80 enkelledare
  • Aluminiumkontakter med guldpläterade kontaktytor
  • Isolering i polyetylen

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning