HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Högtalare till TV

De inbyggda högtalarna i din platt-TV är inte mycket större än kapsyler, och ljudet låter därefter. Ett par aktiva stereohögtalare är en enkel, välspelande och prisvänlig uppgradering. Ännu lättare är soundbar-högtalaren som designats för att kunna hänga eller ligga direkt under TV:n.

Har du TV:n placerad vid stereoanläggningen har du en given möjlighet att skicka TV-ljudet till de högtalare du redan har. Och om du vill gå all-in ska du ha ett surround-system som ger dig tvättäkta bioljud i ditt eget vardagsrum. Alla lösningar är bra på sitt sätt – och alla är mycket bättre än att nöja sig med TV:ns bedrövliga inbyggda ljud!

 

 

Högtalare
till anläggningen

Små, stora, platta, runda, fyrkantiga, färgglada, trä, metall, rock, jazz, klassiskt – vi har högtalare för alla anläggningar och smaker.

 

Högtalare
till smartphone

Strömma musik direkt från nätet till en Bluetooth-högtalare eller till anläggningen i härlig stereo. Få trådlös musik i hela ditt hem med multiroom.

 

Högtalare
till TV

Ge TV:n ordentligt ljud och få mycket mer ut av både film och vanliga TV-program. Smarta lösningar för alla behov.

 

Högtalare
till PC/MAC

Gaming eller musik? Din dator klarar allt, och med ett par bra aktiva högtalare är ljudupplevelsen hemma – även trådlöst.

 

Högtalare
till hemmabio

Få äkta biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum. Vi hjälper dig att sätta ihop det rätta surround-systemet.