HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS AVR

Världens enklaste äkta hemmabio för hela familjen

HEOS AVR är för dig som älskar hemmabio och musik, men hatar stora apparater, överflödiga knappar och långa kablar över vardagsrummet. I en enda apparat får du filmljud i äkta surround och en toppmodern trådlös streaming-musikanläggning med multiroom. Toppkvalitet för hela familjen!

  • Äkta surroundljud
  • Äkta hifi-upplevelse med musik i stereo
  • Otroligt enkel att installera och använda med app som styr alla funktioner (även traditionell fjärrkontroll)
  • Kan utökas med trådlös HEOS-subbas och trådlösa HEOS-bakhögtalare (andra modeller via kabel)
  • Ingår i det trådlösa multiroom-musiksystemet HEOS by Denon

HEOS AVR är en unik och otroligt användarvänlig lösning för både musik och hemmabio. I ett kompakt och stilrent kabinett får du allt du behöver för att kunna få äkta surroundljud som placerar dig i händelsernas centrum, precis som på bio. Den fina inbyggda förstärkaren spelar även musik i äkta hifi-kvalitet så att du inte ska behöva klara dig utan gåshud bara för att du gillar smidiga lösningar.

Du bestämmer själv om du vill ha allt direkt eller om du vill börja med två högtalare i stereo och bygga ut till surround i etapper senare. HEOS erbjuder till och med både trådlös subbas och trådlösa surroundhögtalare, så att du inte behöver dra långa kablar över vardagsrummet.

HEOS AVR blir helt naturligt den centrala punkten för hela familjens underhållning i vardagsrummet. Alla kan lista ut hur den ska användas, och oavsett om ni ska se film film, lyssna på musik eller spela spel så är möjligheterna nästintill oändliga!

Smidig surround med trådlösa bakhögtalare

Lägg till två trådlösa HEOS 1- eller HEOS 3-högtalare som surround-bakkanaler, sen har du ett riktigt surround-system som placerar dig mitt i allt som händer på skärmen – och det helt utan den besvärliga konfiguration och de långa kablar längs väggarna som du får med en traditionell lösning.

HEOS Subwoofer djup botten för både filmljud och musik

Trådlösa HEOS Subwoofer ger dig djup och dynamisk bas i hela rummet för både hemmabio och musik, samtidigt som du slipper dra kablar till anläggningen. HEOS Subwoofer blir pricken över i oavsett om du ansluter bakhögtalare eller ”nöjer dig” med att köra i stereo.

 

Fem vägar till stort TV-ljud med HEOS AVR  

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida